Yeni yıl kurabiyeleri

Şu fotoğrafları çekmek için sadece 1 dakika ayırabilmiştim… yetti de! Son anda pıtır pıtır çektim de yetişti çok şükür. Biter bitmez arkadaşımla bir çay içmeye çıktım ki kurabiyeler gitti ben görüşemeden.

Grip bizim evi fena vurdu, kojja hariç. Ece ve ben kırılıyoruz ama Ece yine uyumuyor, yine evi yıkıyor başıma! Neyse ki kurabiye süsleyelim dedim mi pek sakin! Gümüş incileri acımadan saplıyor hamurlara…Onlarca… bahsetmiş miydim daha önce…bizim eve oyun hamurları giremiyor. Ne kadar anlatsam da yemeye kalkıyor. Tadının farklı olduğunu anlamasına rağmen. Ben de şeker hamuru veriyorum oynamak istediğinde… hamur açma tahtası da var, oklavası da…hepsi gerçeğinden!

Çokça kurabiye sırada…yazarım yine!

Kardan adamları Toyzz Shop’ta buldum…yılbaşı çorapçıkları… alıverdim bir dolu…iyi ki de almışım, çok sevdim. Bittiler bile, kendime bir tane kalmadı!

Yılbaşı kurabiyeleri ile ilgili detaylı bilgi ve fiyatlar burada…

Comments

  1. Hiya. Self-same fine website!! Guy .. Striking .. Superb .. I’ll bookmark your website and assume the feeds also…I’m content to locate abundant of use in rank here in the article. Be grateful you for sharing..