SOFIA THE FIRST Doğumgünü Şato Pastası

IMG_7579

Vakitsizlikten pasta yapamadım Ece’nin doğumgünü için…Son anda Beyaz Fırın’dan tezgah pastalarından sipariş verdim, çilekli-çikolatalı ve sade çikolatalı olacak şekilde. Çilekli pasta bir hayal kırıklığıydı ama çok da acımasız olmamak lazım; böyle olacağını tahmin ederek aldım; telefonda yanlış yönlendirildiğim için.

Hızlıca bu maket pastayı hazırladım (k). Süslemelerin çoğunu Ece yaptı,

DEVAMI

Elif’in Minnie doğumgünü pastası

Elif’in 3 yaş kutlaması için Minnie doğumgünü pastası…

 

Antalya – son yaz tatilimiz 🙁

Barbie Mariposa Konseptli Doğumgünü

Barbie Mariposa konseptli kurabiyeler ve pasta Nehir için hazırlandı. Çok keyifli rengarenk bir pasta oldu.

Geçtiğimiz hafta Antalya’daydık, 7 oda tutmuşuz toplamda. Bütün aile, sevdiklerimle çok keyifli bir hafta geçirdim. Şu anda adapte olma güçlüğü ve özlem çekiyorum 🙂 🙂

NIKON D90 PASTA

Ani gelişen kararlarla yoğun bir hafta geçirince bir süre ortadan kayboldum. Bu arada bayram yaklaşırken, ‘bayramı İstanbul’da geçirmemeliyim’ heyecanı içinde gidecek yer bulamıyorum. Önerisi olan, yakınlardan? Bozcaada bir alternatif sanki ama bazı yerler için çok geç de kalmış olabilirim tabi.

Pasta Ezgi’nin doğumgününü kutladı 14 Ağustos’ta. Pasta yapmayı hiç ama hiç sevmiyorum, hele yumuşak pastalar… hatları sert olmayınca üzerini süslemek de kolay olmuyor. Ama pasta Develi’de muhhhteşem bir iftar ertesinde çok keyifli gitti doğrusu. İyi ki doğdun Ezgi, nice yaşlara!