Diş Doktorlarına Hediyeler

Ayla hanım diş şekilli kurabiyelerin siparişini verdiğinde diş buğdayı hazırlığı olduğunu, isim yazdırmayınca da adını henüz bilmediği bir bebeğe hediye götürdüğünü düşünmüştüm. Sonradan diş doktoru önlüğü de eklenince listeye, ipuçlarını birleştirdim haliyle de diş doktorlarına yapılmış özel bir çalışma olduğunu anladım!

Bu ara sürekli Yeditepe Üniversitesi diş sağlığı bölümündeyim ben de, dişlerim tedavi oluyor, full değiştiresim var hepsini bakalım. Bir de çenem çıkmış, nasıl yerine geri döner bilmem. Çocuğa 1 sayfa masal kitabı okuyorum, çenemin ağrısından duramıyorum…ama gel de anlat Ece’ye. Belki de yakında doktorum olacak diş doktorlarına başarılar dilerim.

Bugün sanayi tipi fırın almaya karar verdim, ve ilgili dükkanlara gitmeden önce gözüme kestirdiğim bir firmayı aradım. Hem bilgi aldım, hem hangi ürünlerini önereceklerini öğrendim. Eh buraya kadar sorun yok; fiyat sorduğum zaman başladı problem. İki model vardı; biri buzdolabı gibi kocaman, diğeri de biraz daha küçük ama pasta, börek için özel. Küçüğün fiyatını başarıyla öğrendikten sonra iş nasıl yokuşa çıktı anlatamam. Buraya gelin, daha detaylı görürsünüz, görerek daha iyi anlarsınız, ürünün önünde daha iyi bilgi veririz… karşılarındaki ben, sanki algılama güçlüğü çekermişim gibi bir konuşmalar… anında vazgeçtim. Ne kapris ne kapris. Koca fırın alacağım, sanki piyasada tekeller de kapris yapıyorlar. Yorum bile yapmadan kapadım, kesinlikle başka firmadan alacağım. İnadımdan.

Bu arada Ataşehir İlçe Tarım’da yaptığım ödemelerden bahsetmiştim ya. 100TL sini bir derneklerine bağış yapmışız.

Neyse bugünlerde hiç bir şey keyfimi bozamıyor! İyi haftasonları hepimize.