Burcu & Volkan için Nişan Kurabiyeleri

Canla başla yetiştirdiğim bir set. 11 Nisan’da gerçekleşecek olan isteme-söz-nişan organizasyonuna 50 adet pembe-mavi nişan kurabiyesi hazırladım. Bu komple paket nişan programlarını seviyorum; kendi nişanımı da istemenin olduğu gün sipşak halletmiştim. Düğün telaşı öncesi bir dolu parti beni yoruyor; nişan da kına da hamam da yapmadım ayrıca. İyi ki de yapmamışım; düğün ertesinde eğlenmeye bolca vakit kalıyor 🙂 Tembelliğin gözü kör olsun; ama gittiğim tüm kına gecelerinde diğer partilerde çok eğlendim.

Volkan pirim; hocam; en kısa zamanda nişanlınla tanışmak dileğiyle; hazırlıklarınızda kolaylıklar, evlilik yaşantınızda mutluluklar dilerim.

Düğün kurabiyeleri ile ilgili detaylı bilgi ve fiyatlar burada…

Aşk kurabiyeleri ile ilgili detaylı bilgi ve fiyatlar da burada…

Comments

  1. I really like what you guys are up too. This type of clever work and reporting! Keep up the terrific works guys I’ve added you guys to my own blogroll.

  2. thanks to the author representing attractive his clock time on this one.

  3. Have you ever reflection about totaling a insignificant crumb additional than emphatically your articles? I mean, what you utter is beneficial and everything. Yet imagine in relation to rider you added a little abundant visuals before videos to create your posts further, “pop”! Your content is first-rate nevertheless with pics and videos, this locate may possibly certainly live one of the very paramount in its niche. Fantastic blog!