Efe’nin Diş Buğdayı kurabiyeleri

Bu aralar diş buğdayı için çalışıyor gibi gözüksem de 2-3 gün içinde yayınlayacağımı umuyorum yeni cicileri; bu arada araya girmiş mini bir diş kurabiye seti-Efe için
23 Nisan tatili CUma gününe denk gelince özgür ve kıvırcık Willy Safranbolu-Amasra gezisine çıktı. Spontane gezileri seviyorum, hemen bir konakta yer bulup gittik; yolda karar verip Amasra’ya da devam ettik ve Çeşm-i Cihan’da balık-salata yedik.
Özgür Willy kendini buldu Yörük Köyü’nde. Araba olmadığı için eli tutulmadan yürüyünce taş yollarda düştü kalktı, dizi kanadı, koştu, yaşlı-genç arkadaşlar edindi. sevdik köy hayatını ve özgürlüğü. Keyifli döndük, 3 gün mola mı verirsin; biriken siparişler tokat gibi çarptı yüzüme. Sıkı çalışıyorum; meyvesini parti parti yayınlayacağım. En önemli çalışma; İHS-Verisign ortaklığında düzenlenecek event için hazırladığım 400 kurabiye. 1000lerin yanında kulağa az gelse de 2 gün kapatıyor.

Geçenlerde bir telefon aldım genç bir kızdan. Elif’in Kurabiyeleri mi; evet, bana kurabiye işini öğretir misiniz derken uzunca görüştük ve kapadık. Ertesi günü bir mail: bizim Melek! Senelerdir görmediğim için telefonda sesini tanımam mümkün olmamıştı; babamın yakın arkadaşlarından birinin kızı! Komik oldu tabi birbirimizi tanımadan iki yabancı gibi konuşmuş olmamız. Keyiflendim 🙂

Haftaya Slovakya! İşin komik tarafı kendi patronumdan çok ciddi bir sipariş aldım; hazırlanmm gerekiyor. Önce değişik bir çalışma yapayım desem de bu yoğunlukt tasarım denemeyi gözüm yemiyor. Eskilerden sade bir model hazırlayıp DELL yazısını basacağım sanırım. Yolu yok, yetişemiyorum.

Diş buğdayı kurabiyeleri ile ilgili detaylı bilgi ve fiyatlar burada…

Comments

  1. What a stuff of un-ambiguity and preserveness of valuable knowledge on the topic of unpredicted emotions.

  2. Plus to attain really sensible regarding this, here?s much more.When you are questioning why doing more of these can live a bulldoze to satellite TELLY SET in totaling to satellite tube suppliers, it truly is because the know-how gives the supplementary catalog when any personage besides could live to view it has the popular Progression as fine as wave pictures, that will primarily minimize every one of them apposite out there the particular magnificent bio.Aside as of that, it’s simple to as well equip your car together with various other entertainment systems for you to positive your buddies can with no trouble obtain pleasure in.

  3. Somebody automatically assist to achieve critically posts I would state. This is the same in the beginning period I frequented your web sheet and so far? I bowled over with the research you complete to make this real place awake amazing. Brilliant job!