Archives for Aralık 2010

MUTLU YILLAR!!

Son siparişleri teslim ediyorum ve eski yılı kapatıyorum az sonra… bu arada devam eden siparişler var, bu saatten sonra sipariş alamadığımızı üzülerek yazıyorum…
en içten sevgilerimle, yeni yıl için en iyi dileklerim tüm blogcu arkadaşlarıma…

Volkswagen için yeni yıl kurabiyeleri

Yılbaşı kurabiyeleri VDF (Volkswagen) personeline dağıtılmak üzere hazırlandı. Resimlerin bazısı temsili, önceki siparişlerden hatırlayacaksınızdır. Hep ama hep aynı kurabiyelerden hazırladığım için fotoğraf çekmeye gerek görmedim. Bir tek farklı setim vardı, onun da fotoğraflarını üzülerek yayınlayamayacağım – kurumsal sebepler!

Bu arada Ece yeniden rahatsızlanınca son anda gelen 2000 adetlik büyük siparişi de üzülerek geri çevirmek durumunda kaldım. Neyseki bu sefer hastaneye yatmadan atlattık gibi gözüküyor.

Bizim şirketin geleneksel yılbaşı kutlaması da 5 Ocak’ta gerçekleşecek. Herkese en sevdiğim yılbaşı kurabiyesinden hazırlayabilmeyi umuyorum…Ece’nin rahatsızlandığını duyup da beni hemen arayan, mailler gönderen, yorum bırakan arkadaşlarıma müteşekkirim…nasıl memnun olduğumu, beni ne kadar mutlu ettiğinizi anlatamam. Hepinize iyi seneler dilerim…umarım yeni senede bir araya gelme fırsatı bulabiliriz. Kurabiyeler vesilesi ile tüm VDF personeline de mutlu seneler, iyi eğlenceler dilerim!
Yılbaşı kurabiyeleri ile ilgili detaylı bilgi ve fiyatlar burada…

Tamirci Kurabiye

hiç sevmediğim bir çizgi film var… Tamirci Manny

yarısı İngilizce yarısı Türkçe saçma bir film. Manny ve aletleri sürekli tamir yaparken arada İngilizce konuşuyor, sonra Türkçesini tekrarlıyor. Bu İngilizce konusuna çok takıldım şu aralar. Ece’yi kreşe göndermek istiyorum ama hepsinde İngilizce eğitim ve tonlarca teknik var, hoşlanmadığım işler. Ben normal bir çocuk gibi oyun oynasın, önce Türkçe yi öğrensin…orta okulda da İngilizce öğrenmeye başlasın istiyorum. Yarışa girer gibi hayata başlasın istemiyorum, yanlış mı acaba! Tamirci Manny’yi Ece de sevmiyor zaten!! Isınamadığı tek çizgi film; erkeklere hitap ettiğinden mi ne!

yıldönümü kurabiyeleri

 yılbaşıyla birleşen yıldönümü kurabiyeleri…

Sevgiliye Sürprize Kurabiye fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…