Volkswagen için yeni yıl kurabiyeleri

Yılbaşı kurabiyeleri VDF (Volkswagen) personeline dağıtılmak üzere hazırlandı. Resimlerin bazısı temsili, önceki siparişlerden hatırlayacaksınızdır. Hep ama hep aynı kurabiyelerden hazırladığım için fotoğraf çekmeye gerek görmedim. Bir tek farklı setim vardı, onun da fotoğraflarını üzülerek yayınlayamayacağım – kurumsal sebepler!

Bu arada Ece yeniden rahatsızlanınca son anda gelen 2000 adetlik büyük siparişi de üzülerek geri çevirmek durumunda kaldım. Neyseki bu sefer hastaneye yatmadan atlattık gibi gözüküyor.

Bizim şirketin geleneksel yılbaşı kutlaması da 5 Ocak’ta gerçekleşecek. Herkese en sevdiğim yılbaşı kurabiyesinden hazırlayabilmeyi umuyorum…Ece’nin rahatsızlandığını duyup da beni hemen arayan, mailler gönderen, yorum bırakan arkadaşlarıma müteşekkirim…nasıl memnun olduğumu, beni ne kadar mutlu ettiğinizi anlatamam. Hepinize iyi seneler dilerim…umarım yeni senede bir araya gelme fırsatı bulabiliriz. Kurabiyeler vesilesi ile tüm VDF personeline de mutlu seneler, iyi eğlenceler dilerim!
Yılbaşı kurabiyeleri ile ilgili detaylı bilgi ve fiyatlar burada…

Comments

  1. Ece'ye ne oldu canim? daha once atlamisim farketmemisim. gecmis olsun iyi misiniz simdi?

  2. Ece aynı sebeplerden hastalanmamıstır umarım. Hastalıklar uzak dursun çocuklarımızdan bizlerdennn bu sene lütfennn..
    Sana da şimdiden iyi seneler bol kazançlarrr…

  3. Pınarcım, alttan üstten aşırı sıvı kaybı…Şuurunu kaybeder gibi de olmuş hastanede serumla toparlamıştı…1 gün sonra tekrar edince çok korktum ama şimdi iyi çok şükür. Virüs büyük ihtimalle…

    İyiyiz şimdi neyse, geliyoruz az bekle tanıştırcam sizi… şu anda oteli satın almak üzereyim 🙂

    Nihal, aynı sebepten hastalandı maalesef, aşısı vardı ama Rota'dan şüphelendim – ki olası! Çok salgınmış, sizin oralardan uzak dursun inşallah…Aynen sağlık diliyorum hepimize ve sevimli miniklerimize

  4. Filled with lots of amazing photos,you should check out a great new ibook all about graffiti artists.

  5. Good stuff, two thumbs up and up for the smart blogger. This one page goes into some details, however really what is missed is the quality factor. Being honest, it is reasonable, are we going to go with this path in all article/s? we have to be a lot more positive in regards to this. This is not a joke but in a sense it comes out to be. Let us keep this a lot more serious and to the point in the future.

  6. Pretty section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Anyway I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently rapidly.

  7. Whats awake. Very cool blog!! Guy .. Excellent .. Brilliant .. I will bookmark your situate and obtain the feeds additionally…I’m ecstatic to locate abundant effective in sequence here in the send. Thanks for sharing…

  8. I really like your writing style, great info, thanks for putting up :D. “Much unhappiness has come into the world because of bewilderment and things left unsaid.” by Feodor Mikhailovich Dostoyevsky.

  9. I�d have to check with you here. Which is not something I often do! I take pleasure in reading a post that may make individuals think. Also, thanks for allowing me to comment!