Ece’nin Diş Buğdayı

 

 


Kuzunun diş buğdayını yaptık 2 gün önce… ben çok keyif aldım, umarım davetlilerimiz de memnun kalmıştır. Böyle zamanlarda kutlamalar bahane, bir araya gelmek çok mutluluk verici oluyor. Özellikle Ece’nin doğacağına dair işaret aldığımız günden beri kimseyi ziyaret edemeyen benim için 🙂 (yorgunluktan ve yoğunluktan)

 


Şu sevimli diş resmi her yerdeydi günün konsepti olarak. Evin kapısında, Ece’nin body sinin kolunda, diş buğdayına takılan kartlarda vs vs… “Yaşasın inci tanelerim çıktı artık büyüyorum” dedi Ecoş konuklarına.

Bu da diş buğdayımız…Ben yemedim işin doğrusu!!!İsteyen tatlı yedi isteyen tuzlu. Hemen sonrasında da Ece’nin önüne bir sürü eşya koyduk hangi mesleği seçeceğini anlamak için. Bizimki hiç tereddütsüz steteskop seçti beni şaşırtarak. Biz hep beraber çığlık atınca da ağlamaya başladı. Aylardır bilgisayarıma dokunmak için heyecan duyduğundan bilgisayar seçer zannetmiştim oysa…annesinin yolundan gitmeyecek anlaşılan.

Her zamanki gibi kurabiyeler de yaptım, bu sefer diş şeklinde inci gözlü kurabiyeler hazırlandı, misafirlerimize dağıtıldı. Pasta da yaptım özene bezene. Kuzunun dişi çıktı yazacağım diye kuzu modeli yapmış olmamı babam hiç beğenmedi…ama yaptığım ilk gerçek pasta buydu ve benim içime sindi, umduğum istediğim gibi bir pasta oldu.

 


Son olarak üfleme anında Ece ve ben…bizim pastayı ben üfledim bu sene… 🙂 vekaleten

Comments

  1. TIRTILIM OPTUM SENI
    NANNANNEN

  2. o pastayı yemiş biri olarak söyleyebilirimki, süperdi…

  3. sızın kızınız ece nın diş buğdayı, benım oğlum ege ye ornek olsun:) cok yakında bız de pasaya dıs buğdayı yapacağız… eee tabıı kı pastası annesınden:) ahh bır de modele karar verdımmı tamamdır;)

    sevgıler
    fıdan

  4. pastaya link sormayın kaybettim

  5. bir fikir
    nette gördüm, bir bebek yapmış birisi
    başı yuvarlak, ama vücudu da var
    yüzünde herşey var, kaş göz vs
    çok sevimli…ve de ağzı kocaman açık yarım ay misali…alttan bi tane diş çıkmış

    çok diş pastası gördüm ama en güzel fikir buydu bence… şimdi görmüş olsam öyle yapardım.

  6. ahhh hay allah… ben hemen kaydedıyorum bu gubu durumlarda resımlerı:)) sımdı nasıl meraklandım:) bu arada bız dıs buğdayını yaptık ( aslında hıııccccc guzel gecmedı ) yaptık yapmasına ya, bızım ufaklık burnumuzdan getırdı:( bır huysuzluk, bır aksılık… bın pısman oldum.. halbukı ben hıc boyle hayal etmemıstım:(

    elıf hn, alısverıs yaptığınız yerlerın lınklerını kaldırmıssınız sanırım.. bana merdanelerın satıldığı adresı vermenız mumkun mu??

  7. cok üzüldüm kötü geçmesine. ama pasta yaptınız mı, paylaşacak mısınız

    http://www.celcrafts.co.uk
    e-mailimden saçma sorular almaya başlayınca kaldırdım, umarım hala vardır oklavalardan…biliyorsunuz bnimkiler geldi… 16 cm lik olanları tercih edin..kalınlığı en uygun olanlar onlar…

  8. https://www.celcrafts.co.uk/acatalog/Store_index.html

    bu da direk alışveriş sayfasına link

  9. pasta yapmadım ( yapamadım desem sanırım daha doğru olacak ) kardesımın d.gununde yapalım dedı annem dış buğdayını.. kardesım 1 ay sonra evlenıyor evde gecen son d.gunu olması nedenıyle oldukca kalabalıktık.. aslında o kalabalıkta dıs buğdayı cok daha renklı gecer dıye ummustum:) fakat, tam gununde yapalım d.gununu derken sehır dısındakı kuzenın surprız gelısı ıle ıkı ayağım bır pabuca gırdı… sadece kardesıme yapabıldım pastayı.. o da zaten yamuk yumuk bırsey oldu.. atarım sıze resmını:) paylasacak kadar ıyı olmadığını dusunuyorum..

    lınkler konusunda ıse haklısınız.. ben zaten sasırmıstım ılk görduğumde.. yanılmadım galıba:))

    merdanelerın geldığını bılmıyordum.. gule gule kullanın.. ıns devam edıyordur kampanya.. cok cok tsk ederım tekrar..

    ıns bırgun tanısmak Ece ve Ege yı tanıstırmak ısterım..

    sevgıler
    fıdan

  10. resmı atayım dedım, fakat nereye atacağım:)) mof_baydar@hotmail.com dan yazarsanız sevınırım…

  11. Ellerinize sağlık pasta şahane gözüküyor. Dediğiniz gibi herşeyin iyisini kullanırsanız pasta bayağı masraflı oluyor. ama sevdiklerin için birşeyler hazırlamanın zevki parayla ölçülmüyor.Hayırlı olsun dişleriniz.
    Daha önce verdiğiniz sitelerden çok faydalandım. Hala sip. veremedim ama çok yakında vereceğim. Paylaştığınız için tekrar teşekkrüler.

  12. Teşekkür ederim Nihal hanım… böyle güzel sözler duyunca yürekleniyorum, çok mutlu oluyorum gerçekten de. Çok sevgiler, Ardacığı da öperim güzel gözlerinden…