Arda için Hoşgeldin Bebek Kurabiyeleri

Bu kurabiyeler de Emre-Pınar çiftinin yeni doğacak bebekleri Arda için hazırlandı. Biberonlar, emzikler ve diğer modeller sitede… En sevdiklerim gingerbread ve özellikle puantiyeli bebekler olduğu için bunları koydum.

Aşağıdaki bereleri de çok seviyorum. Baby yazan kalıpları bebek body kalıplarıyla birlikte almıştım, ama heryerde kullanabiliyorum.

Yukardaki bebek arabalarını hazırlarken Patchwork cutters markalı plastikleri kullandım, ve çok da memnun kaldım. Uyuyan bebek baskısı yapan kalıp da bunlardan biri..ancak düşündüğümden çok daha büyük çıktığı için bir bölümünü kullanıyorum baskıda.

Aşağıdakiler de Wilton’un 4lü ayıcık kalıplarından…ince uzun oldukları için çok beğenmiştim, umduğum gibi de çıktı. Bugün www. pastamalzemeleri.com’dan aldığım çıngırak kalıp da geldi. Aslında kalıp vardı bende, ama orta kısmı incecik şerit şeklinde olduğu için çabucacık kırılıyordu. Kalın olanını görünce hemen sipariş verdim ve pasta malzemeleri hemen ertesi günü elime ulaştırdı.

Fiyatlarla ilgili detaylı bilgi burada…

Comments

  1. A defining read: You could try here

  2. I feel a few other webpage lovers should really consider this amazing site as a model. Unbelievably clean and intuitive design and style, in addition to terrific content! You are a guru in this excellent area 🙂