Alp&Onur için Diş Buğdayı Kurabiyeleri


çifte diş buğdayı partisi için. Bu durumda iki bebeğin de adını kurabiyelere yazmak durumunda kaldım. Öyle ki iki isimli bir bebek olarak algılanmasın diye & işareti kullandım. Alp & Onur’a gitti bu kurabiyeler.

Tavşancıklar da istek üzerine 2 adet hazırlandı. Hepsi ambalajlandı, kurdelelendi, sticker landı… ve sepetlere yerleştirildi.

 

Bu sevimli diş sticker ları hazırladığımda kurabiyelerin önüne geçeceğini bilmiyordum. Dişim Çıktı sticker ları. Photoshop mucizesi 🙂

 

Canım annem Aydü olmasa hiç bu işlere bulaşamazdım herhalde. Annemi aramadan kurabiye yapamazdım eskiden. Anne tereyağ dışarda kaç dakika durmalı, bana yeni tarif bul… sürekli aradım annemi. Şimdilerde bu konuda uzmanlaştım elbette fakat yine de anlamsız sorular bulabiliyorum anneme sorabilecek. O olmasa bunların hiç biri olmazdı biliyorum, canım Aydü… hepsi sayende… muhteşem leziz gizli kurabiye tarifini benle paylaşmasaydın kurabiyelerim de bu kadar beğenilmezdi sanırım. Hani süslü olsun kurabiye, lezzeti önemli değil diyerek aldık ama lezzeti muhteşemmiş dedi herkes. Umarım/Eminim her yiyen de beğeniyordur. Hep senin sayende.
Bütün o telaşının içinde senden başka kim gidip bana sepetler alıp taşır getirirdi ki.. hakkın ödenemez. Bitanem annem. Muck