Utku’nun Diş Buğdayı Kurabiyeleri


Kurabiyeler Utku Bora için. Diş fırçası şekilli kalıpları alalı aylar olmasına rağmen ilk defa Utku Bora için kullandım; çok da sevimli oldular diye düşünüyorum.


Asetat kutuları kalp kurabiyelere göre yaptırmıştım ama milimetrik hata yapınca bu tavşancıklara daha uygun oldular, ben de Utku’nun kurabiyelerini böyle ambalajladım. Böylelikle kırılmaları riski de minimize olmuş oldu.


Yaz geldi tatil zamanı. Temmuz başı tatile gidiyorum, Marmaris. Seneler sonra. Aslında gönlümden geçen Amos’a bir uğramak ama bu sene Ece’yle yapamayabilirim, çünkü tekneye bindirip de macera aramak istemiyorum.

Diş buğdayı kurabiyeleri ile ilgili detaylı bilgi ve fiyatlar burada…

Comments

  1. Merhaba, Utku'nun kurabiyelerinden tadan şanslılardan biri olarak şunu söylemeliyim ki tadı damağım da kaldı. Bir de tarifini bulsaydım. 🙂 İnanın ki çok şık ve tadı muhteşem diyebilirim. Şans eseri sitenizi buldum ve yazıyı okuyunca ve sizin kurbiyelerinizin ambalaj kağıdını saklamış olduğumdan o tatlı kurbiye bu dedim. Ben Neslihan hanımın da yerine ellerine sağlık diyorum. Bu güzel lezzeti bloğu sitemizde yayınlamaktan büyük zevk alacağız. Size email ile iltişime geçip detayları söyleyeceğiz.

    Elif

    http://www.Seyristanbul.com

  2. Beğendiğinize çok çok sevindim; afiyet olsun
    Her zaman beklerim kurabiye ve çay için.

    Nazik jestiniz için de ayrıca teşekkürler. Banner değişimi gibi çalışmalarınız oluyorsa evliligim.com için mailleşebiliriz.

    Sevgiler.
    elif

  3. Elif hanım merhaba. Bu gün arkadaşımla konuştum ve sizin blogunuzdan bahsetti. utkunun kurabiyelerini gördüğünü söyledi. Çok memnun oldum. Aylar geçti ama kurabiyenin tadı hala damağımda. Ellerinize sağlık. Konuştuğum arkadaşımda kurabiye yapımına başladı.
    Sevgilerimle…