Junko ve Cihan için Düğün Kurabiyeleri

Tam Ezgi’nin doğumgünü pastasını yapmak üzere hazırlanırken Cihan bey aradı. Yanlış hatırlamıyorsam 1,5 gün sonra evleniyordu ve 75 adet gelin-damat giyimli kalp kurabiyelerden istiyordu. Ben de hem bir doğumgünü organizasyonuna gidecektim, hem Dubai için valiz hazırlayacaktım, hem de seyahate benimle gelmeyecek kızımın eşyalarını anneannesine taşıyacaktım. Böyle bir hengamede yetiştirmeyi kabul ettim. Neyseki tüm ihtiyaç malzemesinden vardı stokta, en önemlisi de asetat kutulardan.

Önce gelinleri hazırladım daha kolay diye. Ezgi’ye gitmeden gelinler bitmiş ve kutulanmıştı. Döndüğümde de damatları yapmayı düşünüyordum. Partiye kendimi öyle bir kaptırmışım ki kurabiyeler aklımdan çıkıvermiş. Eve gelince bir keyifle damatları da hazırlayıp bitirdiğimde saat 2 olmuştu. Ece biraz uyumama izin verir umarım diye hayal ederken, gerçekten de küçük kuzumun uyuyacağı tuttu ilk defa.

Ama bu sefer de Cihan beyin erkek kardeşinin eşi aradı, kurabiyeleri almaya geldim diye. Hemen kalkıp çay koydum, yüzümü yıkayıp giyindim..ve işte hazırdık.

Junko Japon bir gelin adayıymış, Cumartesi günü evleneceklerdi. Umarım çok güzel bir nikah olmuştur ve kurabiyeler de çok çok beğenilmiştir… Mutluluklar diliyorum.

Düğün kurabiyeleri ile ilgili detaylı bilgi ve fiyatlar burada…