Atölyeden son çıkan diş buğdayı kurabiyeleri

İnci taneleri çıkan erkek bebeklerimizin diş buğdayı kurabiyeleri… Tüm miniklere ağrısız diş çıkarmalar! Ece (benim inci tanem) diş çıkarttığını hissettirmedi bile bize; sadece tükürük saldu bir süre; o yüzden ne kadar sıkıntılı bir dönem olduğunu tahmin edemiyorum, anne-babalara sabır, bebişlere de huzurlu uykular dilerim 🙂 Fotoğraf çekemediğim annelerden özür dilerim; artık eskisi kadar vakit ayıramıyorum fotoğraf çekmeye. Çoğu paketlenmeden önce şipşak. Eskiden stüdyo kurmuşluğum vardır, lightbox vb alıp; dağıttım artık kullanamıyorum tabi. Sormayın hiç nerede bu stüdyodan çıkma şahane fotoğraflar diye. Ben hiç beceremedim fotoğraf işini. Uzmanına bırakmak gerektiğine inandım 🙂

Çok koşturmaca içindeyim yine, yazamıyorum ama fotoğraflar yayında 🙂 Dell işler karışık, kız okula gitmiyor, kurabiye, şimdi pastalar derken karman çormanız 🙂 Bir de evlilik sitesi var ki o ilk gözağrı; aşk. Bir ona el atıyorum bir öbürüne. Asla vazgeçemeyeceğim galiba bu tempodan. Söylene söylene yapacağım.

Bu arada üretim izinleri aldım ne değişti hayatımda? Hiç bir şey! Ne arayan var ne denetleyen ne de şikayet eden (!)

Pastacılığı öğreniyorum yeni başlayan gibi; düşünemediğim öyle çok eksiğim var ki tecrübe ettikçe farkediyoruz. Zor ama keyifli iş 🙂







Comments

  1. Lynwood Faragoza says

    There are definitely lots of particulars like that to take into consideration. That may be a nice level to convey up. I supply the ideas above as common inspiration however clearly there are questions just like the one you convey up the place an important factor shall be working in trustworthy good faith. I don?t know if greatest practices have emerged round issues like that, however I’m positive that your job is clearly recognized as a good game. Each girls and boys really feel the influence of only a second�s pleasure, for the remainder of their lives.

  2. Wow, superb blog layout! How extensive have you been blogging for? you make blogging look painless. The largely glare of your locate is magnificent, let by yourself the content!

  3. You really agree to it become come into sight uncomplicated with one is presentation nonetheless We’ve this topic affiliate marketing truly meat parcel i deem A no cost certainly positively not twig. It is apparently very full of twists and turns as thriving as incredibly broad in my opinion. I consider excited in your post, I definitely attempt to avoid you have the belief from your usb slots!