Yeni doğacak bebeklere

http://www.yapyapistir.com/ dan aldım bu baskı aletini de… alet değil de aslında şeffaf bir tabaka… Oklavayla üzerinden geçilenlerden. Çok beğendim, ismi belli olmayan bir bebek için almıştım; mutlaka daha sonra da kullanılır…Bu aralar Paskalya’ya çalışıyorum; bolca adet ama hep aynı modeller… vaktim olsa yeni yeni eklemeler yapmak istiyordum ama bu sene de olmadı!

elifinkurabiyeleri.com İngilizcesi hazır. Canıma okudu ama tamamladım! Herkes soruyor, TR’de neden İngilizce diye. Çok sıklıkla yurtdışında lisan bilmediğim için yerel dille yayınlanan sitelerden sıkıntı yaşamışlığım var; işte bundan. O zamanlar Google’ın tercüme eden araç çubuğu da yoktu elbette. Türkçe bilmeyip de siteme bakmak isteyen olursa sıkıntı duymasın diye sağ üst köşede minik bir yazı yer alacak! İçime sindi, önemli olan da bu 🙂 Ancak yarın yayınlarım sanıyorum; çünkü Ece’yi erken yatırmaya çalışıyorum bugünlerde. Üstelik yarın 23 Nisan için gösterisi var; ilk gösteri! Aslında Ece sanıyorum sahnede sadece dikilecektir; ama hem kendini yalnız hissetmesin, hem de kimse ne heyecansız anne demesin diye katılacağım keyifle, ve fotoğraf makinemle. Bakalım neler izleyeceğiz.

Comments

  1. Elif hanım merhaba bu baskılarınıza bayıldım bende almak ısterım fakat bunu olcusu ne kadar acaba?bu sıtede bulamadım tesekkur ederım

  2. sanıyorum 4-5 cm kadar
    Yapyapistir.com a mail veya telefon ile ulaşarak yardım alabilirsiniz, Esra hanım(yapyapistir) 🙂