Ali’nin 1 yaş Winnie The Pooh doğumgünü konseptli kurabiyeleri

Ali’nin 1 yaş doğumgününe eşlik etmek üzere annesi tarafından verildi siparişler. Bana da Ece için örnek oldular. Kesinlikle doğumgününde Mickey konseptli hazırlanmayı düşünüyorum, öyle ki heryerden Mickey fışkırsın 🙂 Dev boyutlu bir çok Mickey / Minnie / Goofy oyuncağımız var zaten; onları süs niyetine kullanırım. Biraz Mickey li folyo balonlar duvarlarda Mickey süsler… eh bir de Mickey pasta, Mickey kurabiyeler, derken Mickey resimli kurabiyeler…. Çok hoş olur diye düşünüyorum, umarım bu sene doğumgünü kutlayabiliriz; bizim 1 yaş doğumgünümüz buruk geçti-kutlayamadık, kutlamak da isteyemedik.
Peçeteler, Parti malzemesi satılan yerlerde bulunan süsler haricinde önerileriniz olursa çok memnun olurum. Mickey kulaklı bir taç alabilmeyi umuyorum, mümkün olursa siyah ya da kırmızı şifondan tütü gibi bir de etek almayı ya da diktirmeyi…Başka da fikrim yok; anne olarak Mickey kılığına girmek gibi bir hayalim de yok!!
İyi ki doğmuşsun Ali, Winnie ve arkadaşlarıyla doğumgünün muhteşem olur umarım.
Resimli-Logolu-Fotoğraflı Kurabiye fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…

Comments

  1. Çok güzel ve cıvıl cıvıl olmuşlar, ellerine sağlık, sevgiler

  2. Çok teşekkür ederim 🙂

  3. www.pastavesaire.com says

    Merhaba Elif Hanım,
    kızınızın doğumgünü için şayet ev çok kirlenir diye bir derdiniz yoksa kesinlikle konfeti maytap-fişekleirni öneririm. gecen sene Can'ın 2. yaşgününde patlattık çıldırdı çocuklar, 1 ay boyunca heryerden konfeti çıktı gerçi ama olsun. en son yılbaşında patlattık gene aynı şekilde çok sevdi, bugun eşime eminonunden gene aldırdım, 2 hafta sonra grubumuzun çocuklarına yapacağımız toplu doğumgününde gene yapacağız. kesinlikle tavsiye ederim.
    Mine

  4. Harika!!! Aklımın ucundan dahi geçmemişti, gerçekten de harika fikir.

    kesinlikle alacağım, yazdığınız için çok teşekkür ederim..hiç de ev kirletmek gibi derdim yok, ama bir tarafım kalabalık bir organizasyonu dışarıda yap diyor, kısmet 🙂

  5. Apple company presently has Rhapsody for being an application, that is a excellent start off, but it is at present affected because of the wherewithal to stow in your neighborhood for your mp3 player, and allows some demoralizing 64kbps little cost. If it alterations, the idea will certainly a bit negate that edge for those Microsoft zune, nonetheless 10 beats on a monthly basis is still a great plus in Zune Pass’ favor.

  6. Great stuff, 2! thumbs way up for the smart author. This one article goes into some details, however really what is not talked about is the quality factor. To be honest, it is not really a must, are we going to follow this path in every article/s? we must be a lot more positive in terms of this. This isn’t a joke but in a sense it comes out to be. Let us keep this a lot more serious and to the point in the future time.