Elvis Yeniden doğuyor…

Muhteşem bir partiye eşlik edecek Elvis kurabiyeler. Ediz 1 yaşına girecek; annesi Betül hanım Elvis konseptli partisi için Ediz’in Elvis giysileri içinde fotoğraflarıyla resimli kurabiyeler ve Elvis şeklinde kurabiyeler hazırlamamı istedi. Elvis Presley! Favorili saçlar, siyah güneş gözlükleri, yakası kalkık beyaz ve yaldızlı ceket de yaptık mı herkes anlar elvis olduğunu dedik.
Yine de anlamazsanız bacağına Elvis Ediz yazdık!
Betül hanım reklamcı! Öyle çok fikirlerini paylaştı ki doğumgünü partileri ile ilgili; Ece’nin doğumgününü bekleyemez haldeyim. Gün gelecek bir bakacağım eteklerim tutuşmuş; hala mekan konusunda 100% karar veremedim. gerisi ona göre şekillenecek çünkü.
Ben bu resimli kurabiyelere bayıldım, sanırım resimleri gören de Ediz’e bayılacaktır; küçük Elvis; bu vesileyle yeni yaşını kutlar, tatlı yanaklarından öperim…
Doğumgünü kurabiyeleri fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…
Resimli-Logolu-Fotoğraflı Kurabiye fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…

Comments

  1. çoook tatlı olmuş küçük Elvis:))) ellerine sağlık senin de.. Büyüyünce bayağı gülecektir şimdiki hallerine eminim.

    Sana da iyi yolculuklar sağlıkla git sağlıkla gel.

    Ardanın da doğum günü geldi çattı mekan konusunda aynı kararsızlıktayım :(( Eteklerim tutuştuuuu:)))

  2. burada olsanız baktığım yerleri söyleyeyim ama faydası olmaz ki!

    Çok kolay gelsin, eminim harika olaca
    en azından pastanın güzel ve leziz olacağını biliyorsunuz 🙂

  3. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

  4. I like the valuable info you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here regularly. I am quite certain I’ll learn a lot of new stuff right here! Best of luck for the next!

  5. I have read a few just right stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I wonder how so much attempt you place to create the sort of excellent informative website.

  6. Its definitely good YouTube video in terms of features, really good, its quality is really appreciable.