Ece’nin Minnie Mouse konseptli doğumgünü pastası

Bugün Ece’min doğumgünü. Pasta konusunda kendi sınavımı geçtim. içinin hazırlanmasına Nunu ve Aydü yardım ettiler, biraz vakitsizlikten elbette… Çilekli, şanfıstıklı bol çikolata parçalı bir pasta hazırladık dün ve süsledim. Daha yüksek katları olan bir pasta hayal etmiştim ama o kadar lezzetli oldu ki pek umursamadım inceliğini. Bizim Aydü sağolsun, pastayı tadabilmemiz için, pasta Nunu tarafından kremalanırken, minyatürünü hazırladı ayrı bir pandispanya parçası ile hepimize birer dilim. Afiyetle yedik ve çok beğendik; umarım misafirlerimiz de beğenir.
Beni bir telaş aldı, sofrada bir çok çeşit yiyecek olacak ama acaba yeterli mi diye düşünmeden edemiyorum. Belki son anda bir set de süssüz un kurabiyesi pişiririm. Parti ertesinde detayları, sunulan yemekleri, kullandığım malzemeleri fotoğraflarıyla paylaşırım…ama şu anda kafamda binlerce tilki dolanıyor; oldukça dağınık durumdayım… Şimdi PARTİ zamanı!
gece 2’de pasta yapınca Happy Birthday Happy Birtday oluyor H gidiyor 🙂

Comments

  1. İyi ki doğmuş Ece !! Doğum günü kutlu osun 🙂 Pasta harika, kurabiyeler de süper, merakla bekliyorum partinin ayrıntılarını, eminim herşey harika olmuştur.. iyi eğlenceler, nice mutla yaşlar Ece'ye..

    Sevgiler..

    Burcu

  2. nice senelereeee Ece!!! anasının kuzuşu nice senelere, kimbilir pastasını görünce ne kadar sevinmiştir.

  3. Burcu,
    çok yorgunum
    ama gerçekten çok keyifli oldu, en azından benim için ve Ece için 🙂 teşekkür ederim, öperiz

    Mine slm
    Çok teşekkür ederiz iyi dileklerine
    Pastaya çok sevindi tabi, aslında en büyük hayali üzerindeki Fİİ (fare) ile oynamaktı ama kısmet olmadı 🙂

    sevgiler ikinize de,