Archives for Ekim 2010

Zeynep’in Baby Shower Kurabiyeleri

Pazar günü blog yazısı yazılır mı! Gezesim var, önce spor, sonra ‘atta’, sonra ne gün ne getirirse…

Kurabiyeleri Zeynep için hafta başında hazırlamıştım, bu arada ben yılbaşı kurabiyelerine hazırlanmaya başladım bile… numuneler gidiyor

İyi Pazarlar!

Fiyatlarla ilgili detaylı bilgi burada…

Pamuk Prenses Kurabiye

Aslında gingerbread kalıp ile yapmam gerekiyor bu kurabiyeleri…

yine de şöyle bir ön deneme yaptım…

Pamuk Prenses (benim cocca bunu Clementine sandı… Clementine kim? Caillou’nun siyahi tenli ve kıpkıvırcık saçlı arkadaşı). Sanırım benzetemedim Pamuk Prensese, ya da erkekler Prensesin kıyafetlerini bizim kadar bilmiyorlar.

Çocukluğumdan beri en sevdiğim hikayeler prensesli olan aşk hikayeleriydi… Nereye gitti o masallar bilmem, yakında beynimin tozlu raflarından çıkmak zorunda hepsi…Ece’ye masal anlatmaya çalışırken sıklıkla bocalıyorum…Sinderella’nın hikayesi Pamuk Prensesinkine karışıyor, kırmızı başlıklı kızın detaylarını bile hatırlamakta güçlük çekiyorum… karıştı iyiden iyiye…ama masalları biraz da değiştirerek anlatıyorum zaten…mesela bizim masallarda ölüm yok! Bizde kötü kalpli kraliçe de yok…çok yaramazlık yapan kardeşler var sadece 🙂

Kaan Naci için hoşgeldin bebek kurabiyeleri

Kaan Naci’nin kurabiyeleri de Gaziantep yolcusu…Bugünlük bukadar…belli olmasa da yüzlerce kurabiye resmi yüklemiş olsum siteye…hepsi bir arada fotoğraflanmış.

iyi ki doğdun Kaan Naci, hayatın mutlulukla geçsin…

Fiyatlarla ilgili detaylı bilgi burada…

Zeynep’in Diş Buğdayı Kurabiyeleri

Kurabiyeler Gaziantep yolcusu; Zeynep’in diş buğdayı kutlamasına gidecek. Hepsi hepsi Zeynep’in, her modelden onlarca yaptım sanırım… bol kurabiyeli bir kutlama. Siparişi veren Zeynep hanıma bir de hoşgeldin bebek teması çalıştım…. onu da daha sonra yayınlayacağım.

Diş kurabiyelerin yeri bende ayrıdır, ilk kez kızıma yapmıştım bunlardan, sonra da ilk siparişime… ticaretine başlayacağımı hiç düşünmeden. Hele bugünkü durumumu hayal bile edemezken. Zeynep’in ilk dişinin çıkması vesileyle yeniden hazırladığım kurabiyelerle Zeynep’e ağrısız ve kolay diş çıkarmalar dilerim.