Archives for Eylül 2010

Maviş Kurabiyeler

sabahtan akşama Caillou izlemek istiyor Ece! İlham benim neyime…Caillou’dan başka kurabiye yapmayı beceremez oldum; evimiz Caillou eşyalarıyla dolmaya başladı, anneannesi/annem sağolsun.

Caillou ve arkadaşlarının biblo oyuncakları geldi bugün; oynadıktan sonra geri çantalarına koyuyor… ben de şaşırıyorum, benim dağınık kızım mal kıymeti bilmeye başladı diye.

Yarın maraton başlıyor, ufak bir operasyon, seyahat hazırlığı, ve haftaya çok yoğun bir tempo. Bu gece hiç bitmese mi?

Doğumgünü kurabiyeleri fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…

Uğur Böceği Kurabiyeler

uğur böcekleri sürpriz bir doğumgünü kutlamasına eşlik edecek…Slovakya öncesi son siparişim bunlar. Bu ay 2 farklı hafta Bratislava’ya gitmek durumundayım, iş için çeşitli toplantılara katılmak üzere…ayaklarım geri gitse de eskiden yaşadığım bir ülkeye gitmek her defasında hafif bir rahatsızlık, özlem duygusu dolduruyor içime…


Detaylı bilgi ve fiyatlar burada…

Mıckey Mouse doğumgünü kurabiyeleri

Konseptli partileri seviyorum…Mickey Mouse partisine konuk olacak kurabiyeler Tevfik Can’ın 3.yaş kutlaması için hazırlandı.

Bunlar papyonlu Mickey’ler…Disney’in meşhur karakterine renk olsun diye ufak bir müdahele yaptım…sevimli de oldu.

Seyahat harikaydı… genelde tatilde 4-5. gün sıkılmaya başlar, eve dönmek isterim. Bu defa durum öyle olmadı… dönmemek için can attım/attık, ama işe dönmek zorundaydım. Amara Dolce Vita otel ve deluxe odalar…seneye erken rezervasyon yapacağım ve mutlaka bu otelde tekrar tatil yapacağım. İlk defa ‘herşey dahil’ bir otelde keyif aldım, otelin yemeklerini çok beğendim. Butik otel tadında tatil yaptığım, huzur bulduğum bir mekan oldu. Sahildeki muhteşem kum havuzu da Ece’nin saatlerce oyalandığı favorisi. Parasailing de yaptım, daha ne olsun!! Şiddetle tavsiye ederim, bana da tavsiye edenlere teşekkürler. İyi ki gitmişim! Fotoğraf kolajlamaya vaktim olursa paylaşırım resimleri…haftaya Slovakya’dayım.

 

Doğumgünü kurabiyeleri fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…

Parti Kurabiyeleri

Ece ve ben yolcuyuz… bu defa Antalya. Heyecanımız, kuzen Esma orada, üstelik babamız da haftasonu bize katılabilecek ilk defa… Bundan güzel ne olabilir.

Neden Caillou yazıyor kurabiyelerin üzerinde? Park partisine gitti bu kurabiyeler.Onlarca çocuk ve anneleri olacağı için partide, isimleri yazamadım tek tek doğal olarak. Tüm çocukların sevmesi gerekiyormuş gibi sanki, Caillou yazdık biz de hepsinin üzerine.

 

Doğumgünü kurabiyeleri fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…