Archives for Şubat 2010

Kitchen Aid

Bu gerçekten benim mi??
COCCAAAAAAA!!!!

Düzeltme… Ata’nın 2. yaş kurabiyeleri

Aklım yerinde değil, ama gerçekten değil. Bana bir şey söyleniyor, 10 saniye sonra unutmuş oluyorum. Öyle bir dönemden geçerken sipariş alımları ancak bilgisayar açıkken gerçekleşebiliyor. Herşeyi yazıyorum ama yazıp da bilgisayarı kenara koyduğum anda ismi değiştirmek de ilk defa başıma geldi. Üstelik daha sonra da ATA diye konuştuğumuz halde ben ALP için hazırlayıvermişim kurabiyeleri.


Neyseki Zeynep hanım çok anlayışlı davrandı da yazıların üstüne ufak bir yama, bir kaç da fazladan kurabiye pişirerek sorunu giderdik… Akiamında keyifli bir sohbet, çay keyfi de yanıma kar kaldı 🙂

Doğumgünü kurabiyeleri fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…

Alp 2 yaşında…doğumgünü kurabiyeleri

Zeynep hanım’la yanlış hatırlamıyorsam 4. çalışmamız olacak bu; en sıcak müşterilerimden. Her sipariş almaya geldiğinde mutlaka evde kurabiye bulunduruyorum; birlikte kurabiye yiyip çay içiyoruz (ben sadece çay içiyorum!! Diyetimi bozmadım merak etmeyin!)

Bu kurabiyeleri Alp için hazırladım, rakamlardan da net şekilde belli olduğu gibi 2 yaşına basacağı için. Umarım beğenilirler diyerek yarın çay partisine bekliyorum.

İyi ki doğmuşsun Alp, mutluluklar seninle olsun hayatın boyunca…

 

 

 

Doğumgünü kurabiyeleri fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…

Forever Friends – Arkadaşlarıma Kurabiyeler

Forever Friends kurabiyeleri…Eda için arkadaşlarına hazırladım, 4 arkadaş 1 bebek buluşacakları gün afiyetle yesinler diye.


Bugün son zamanların en güzel günlerinden birini yaşadım, özel bir sebebi yok belki de modum yerindeydi 🙂 Sabah Ece’nin izlediği kanalda Vikingler’in hala değer görüp oynatıldığını farkedince şaşırmış heyecanlanmıştım, sonra kuzu uyuyunca bir kaç saat Bağdat caddesine çıktık coccişle; yemek, alışveriş derken, gün geçmiş keyifle. Şimdi Lily & Pepper izlemekteyiz ailecek. Hayatımızın 2 yaş öncesi çizgi karakterleri…

Doğumgünü kurabiyeleri fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…