Archives for Kasım 2009

Yılbaşı Kurabiyeleri…


YA PA MI YO RUM! Şu bir kaç kurabiye bile o kadar yordu ki beni… hala daha da bitmedi; kullanmayı planladığım daha çok yılbaşı malzemesi var ama bir kaç tane daha yapar bir ara, sonra da bırakırım numune işini sanırım.

isteğim o ki; sarı yaldız ve beyaz ile…ve de gümüş yaldız ve beyaz ile sade birer set yapayım…ama halim olacak mı bilmem.. iyi gider mi onu da bilmem. Önümüzdeki hafta için büyük bir sipariş aldım, sanırım bunlara ara vermenin zamanı…

Eskiden yılbaşı gecelerini çok keyifli beklerdik, son geceye kadar ne yapacağımız belli olmaz, son bir kaç saat kala hangi partiye katılacağımız belli olurdu. Çocuk geldi geleli uzun zamandır bugün ilk kez gece dışarı çıktım (iş seyahatleri hariç)

Adalı Meyhanesinde Buzuki Orhan’ı dinledik… muhteşemdi, Buzuki Orhan!!! Çok güzel çalıyormuş, eğlendik..meyhane sevene duyurulur, Grand Haliç Hotel Roof ta….

Yılbaşı kurabiyeleri ile ilgili detaylı bilgi ve fiyatlar burada…

Yılbaşı Kurabiyelerine başladım…


daha denemelik bunlar 🙂 çoook malzeme var kullanılacak… ren geyiği yapılacak, kardan adam yapılacak, kardan adam kafası, yaldızlı kurabiyeler, çam ağaçlarına asılacak… yılbaşı arifesinde iş çok, henüz beklediğim kutular çıkmadı piyasaya. Bayram için koyun kurabiyeler de yapabilirim…öneriniz/yeni fikirleriniz olursa paylaşırsanız çok memnun olurum. ÇOK!

Yılbaşı kurabiyeleri ile ilgili detaylı bilgi ve fiyatlar burada…

Papatyalı pasta süsleme-Video

Belçika-Amerika… tüm malzemeler geldi, çoğu yılbaşı ağırlıklı

nereden başlayacağım hangisini yapacağım bilemiyorum…bu ara yılbaşı kurabiyesi çalışıyor olacağım… 🙂

 

Eğitimle ilgili bilgi almak için buraya…

Irmak’ın kardeşi için Hoşgeldin Bebek Kurabiyeleri


Irmak’ın 2-3 gün önce kızkardeşi dünyaya geldi (miş). Biz de hoşgeldin bebek kurabiyelerini hazırladık.

Henüz ismi belli olmadığı için Bebek diyerek hazırladık kurabiyelerini. Bir anda yeni doğana ilgi Irmak’ı üzmesin diye de onun için sevimli ayıcık kurabiye hazırladım. Umarım beğenir.

Irmak bebeğin ismi Yağmur olsun istiyordu, heyecanla adını öğrenmeyi bekliyoruz. Hoşgelmişsin küçük bebek, hayatın mutluluk dolu sağlıklı, neşeli ve güzel geçsin!!

Fiyatlarla ilgili detaylı bilgi burada…