Doruk’un Body şeklinde doğum kurabiyeleri

Kurabiyeler çok sevdiğim, senelerdir görmediğim bir arkadaşımın dün doğan oğlu için… Hoşgeldin Doruk!

Nefes alamadığım dönemlerden biri, üstelik Ece hasta, maalesef antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. Buna da şükür, ilk kullanışımız. En kötüsü uyumuyor/uyutmuyor.Fiyatlarla ilgili detaylı bilgi için buraya…

Comments

  1. Benim favorim herzamanki gibi aslanlı olan 🙂 Ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlar.Ececiğe de acil şifalar diliyorum.geçmiş olsun ..

  2. Sanki ben de sevmeye başladım aslanı…erkek bebekler için ideal! 🙂 Sizinkileri heyecanla bekliyorum, aletler gelince yaptıklarınızın resimlerini paylaşırsanız sevinirim 🙂

  3. Wonderful post but I was wondering if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. Cheers!

  4. Check out a cool new ibook that documents graffiti history. Tons of old school pictures.

  5. Hiya. Self-same fine website!! Guy .. Charming .. Superb .. I’ll bookmark your website and engage the feeds also…I’m happy to locate abundant cooperative in order here in the article. Thank you for sharing..

  6. Whats up. Vastly cool site!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and obtain the feeds additionally…I’m pleased to find several cooperative facts decent here in the article. Gratitude for sharing..