Dell 11G Lansmanı

Logolu kurabiyeler 11G lansmanı için. Lezzetli olsun, herkes beğensin diye zencefil ve benzeri baharatlar kullanmadan klasik un kurabiyeleri ile hazırladım.

Umarım beğenilirler 🙂

 

Resimli-Logolu-Fotoğraflı Kurabiye fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…

Comments

  1. ben çok güvenemiyorum internetten spariş vermeye. Memnun kalmanız güzel

  2. Deniyorum butun firmaları. Amerika’dan getirtmek zor ve maliyetli oluyor ama İngiltere hem yakın, hem az maliyetli…hem de çok daha spesifik ürünler bulunabiliyor

    Yin de yurtdışından sipariş vermek isterseniz her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

  3. Gümrüğe takılma durumunda ne yapılıyor.Ben bu yüzden cesaret edemiyorum.Adresemi telim ediliyor gelen ürünler.

  4. Gelen ürünler adrese teslim ediliyor… Ben kargo dahil 80EUR 55-60 GBP üzerinde alışveriş yapmamaya özen gösteriyorum. Bu durumda gümrüpe takılmıyor. Ancak gümrükte mutlaka kontrol ediliyor.

    Yurtdışından gelen tüm paketler yerel değil merkez postaneye gidiyor, burada gümrük memuru kutuyu ve faturasını inceliyor. Gerçekten 100EUR altı alışveriş yapılmışsa kutuya gümrük memuru kaşesini basıp adresinize göndertiyor. Ancak 100EUR üstü alışveriş yaparsanız gümrüğe takılıyor, ve evinize şanslıysanız bir yazı ulaşıyor- paketin gümrükte tutulduğuna dair. İşte o zaman ya paketi unutacaksınız, ya da fatura bedeli üzerinden en fazla 25% e varan bir vergi ödeyip ürünü teslim alabileceksiniz. Ancak parayı ödemek ve almak kadar kolay bir işlem değil. Yanlış hatırlamıyorsam yerleri Yeşilyurt’ta… ve gümrük memurunun keyfine kalmış bir iş. Daha önce yurtdışından kişisel eşyalarımı getirttiğimde yaşadığım bir sıkıntıydı- hiç tavsiye etmiyorum. Gümrük memuru keyfi gelip de kutunuzu incelemeye vakit ayırdığında bir havayla bunlar ne diye soruyor/sorguluyor… duruma göre işlemi tamamlayabiliyor. Zor iş / sıkıntılı iş… pek de bayanlara göre değil.. erkek egemen bir ortam.