Akif için Diş Buğdayı Kurabiyleri

Sevgili Yıldız Kaplan aradı 10 aylık bebeği Akif’in diş buğdayı kurabiyeleri için. 55 kişilik bir organizasyon için diş, tavşancık ve diş fırçası şeklinde kurabiyeler istedi. Ben de mavi konseptli olacağı için mavi ayıcıklı bir sepet aldım.

Tavşancıkları da her zaman olduğu gibi kırılmasınlar diye asetat kutuları ile hazırladım. Kurdeleler de yeni, yurtdışından geliyormuş. Satın aldığım mağazadakiler aynısını burada ürettirmek isteseler de başarılı olamamışlar. Üzerindeki It’s a Boy yazısı mumla yazılıyormuş, sanıyorum zor bir teknoloji. Kurdeleleri çok çok sevdim; sanıyorum sıkılana kadar bir süre bu kurdelelerden kullanmaya devam edeceğim, puanlı ve ekoselilerin pabucu çoktan dama atıldı.

Dişfırçası şekilli kurabiyeler de ince, uzun yapıları itibarı ile kolay kırılabilir oldukları için ayrı bir kutuda teslim etmeyi uygun gördüm.

Yıldız hanım kurabiyeleri teslim aldı; tekrar görüşmek ümidiyle kendisini partiye uğurladık. Tabi ki ev halkının ricası üzerine bebeğimizin çok sevgili bakıcısıyla birlikte resim çektirme isteğimizi de kırmamış oldu. Kendisine çok teşekkür ediyor, Akif’e de sağlıklı dişler diliyoruz.

 

Diş buğdayı kurabiyeleri ile ilgili detaylı bilgi ve fiyatlar burada…

Comments

  1. I’m impressed, I must say. Rarely do I encounter a blog that’s both equally educative and entertaining, and without a doubt, you have hit the nail on the head. The issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I am very happy I stumbled across this in my search for something relating to this.

  2. After checking out a number of the articles on your site, I truly appreciate your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark webpage list and will be checking back in the near future. Please visit my web site too and let me know how you feel.

  3. It’s not always an easy task to know what you should do to be a great leader. You need to know what qualities a superb leader and also be focused enough to attain them yourself. You really need to understand the reasoning behind any actions you adopt.

  4. I feel other online business owners definitely should take into account this excellent web-site as an example. Truly clean and straightforward layout, and moreover fantastic content material! You’re a professional operating in this particular subject matter 🙂

  5. It’s hard to find well-informed people on this subject, however, you seem like you know what you’re talking about! Thanks

  6. First time visit here and have your fantastic report. May I’ve a copy of this post?