Merve & Uğur çifti için tam 600 adet gelin-damat kurabiye


Bu kurabiyeler görkemli bir düğüne hazırlandı; Merve-Uğur çifti için. Kurabiyeler düğün esnasında 600 davetlinin masalarına yerleştirilecek. Düğün Denizli’de; ben de davetliyim; canı gönülden gitmek isterim aslında ama kimseyi tanımadığım için de zor olurdu sanırım.

Bu kadar yüksek adette gelin-damat figürlü kurabiye hiç çalışmamıştım; dolayısıyla zorlandım aslında.
Alnımın akıyla tamamladım. Bu setle birlikte müthiş bir rahatlama içine girdim; bir kaç gün kurabiye yapmayı düşünmüyorum 🙂
Kurabiyeleri en çok bizim küçük Ece sevdi; sürekli masanın etrafında döneniyor bir kutu araklayıp da yiyebilmek için… ama onun elinin uzanamayacağı şekilde yerleştirdim ki bir kazaya kurban gitmeyelim. Mutfağa girmesi ya da tezgaha yaklaşması zaten yasak olduğu için yapım esnasında pek de sıkıntımız olmuyor neyse ki!
Düğün kurabiyeleri ile ilgili detaylı bilgi ve fiyatlar burada…

Comments

  1. Merhaba Elif, bence gerçekten çok şanslısın, ne kadar çok kurabiye pişirmişsin, elbette yorucu olmalı ama bir o kadar da zevkli 🙂 Benim hiç siparişim yok, sürekli kendi için de kurabiye yapamıyor insan 🙁 Çok özeniyorum sizler gibi her daim kurabiye pişirmek için bir fırsatı olan blogcu arkadaşlara 🙁 Karamsarlık içindeyim anlayacağın..

    Neyse, ellerine sağlık demek istiyorum, her biri aynı özenle bu kadar sayıda kurabiye hazırlamak gerçekten büyük başarı..

    Sevgiler..

    Burcu/Pastatika

  2. Sevgili Burcu
    Çok teşekkür ederim, bu iş nasıl yürüyor inan ben de anlamıyorum; ama haklısın bir süre sonra "öylesine" yapmak çok yoruyor insanı. O kadar çok kurabiye – pasta yapan var ki…aslında ben de çok uzun zamandır kurabiyeci değilim, çok da başarılı olmadığımı ve hala öğreneceklerim olduğunu biliyorum..ama çabalıyorum işte

    Ben nasıl başladım biliyor musun bu Ocak ayında… bir site kurdum, çok uygun fiyatlarla kampanyalarla kurabiyeler yaptım, sattım. Sonra gerisi geldi bir şekilde… Darısı başına diyorum…canı gönülden.