Asker Kurabiyeleri Mert’in…

Artık atölyeden çıkan kurabiyeleri takip edemez, yönetemez hale geldim. Eskiden hiç değilse hatıra olsun diye iPhone fotoğrafı almaya çalışırdım, şimdi o bile zor geliyor. Ancak çok özel olduğunu düşündüğüm bir çalışma olursa resmedebilirim.
Yeni heyecanım pastalar! Bu arada hala kazık yemeye devam ediyorum; öğrenemedim ticarette güven olmayacağını. Kanal D bile dolandırdı beni; logonuzu yayınlayacağız diye sponsorluk ayağına hatırlamadığım bilmem kaç yüz kurabiye ve logolu pastayı ücretsiz aldılar. Nerede logo. Kazanmak için 1 Dakika programının ilk günü kutlamasına çalıştık; ama defalarca söz almama rağmen yapımcı firmanın beni kandırdığını anladım daha sonra. Bir de beni tekrar arayıp söz bu sefer 2 kere yayınlayacağız, bize tekrar pasta demezler mi. Eskisi yayınlanmadan bir daha bizden ürün çıkmayacağını söyleyince arkası kesildi isteklerin. Ne olacak ki; sırayla kandırırlar bir çok pastacı var. Söz vermiştim artık hediye/sponsor kurabiyeler yapmayacağıma, ama olmuyor. mesele işin maliyeti asla değil; geceli gündüzlü verilen emek.

Asker kurabiyelerini Bursa’lı Mert için hazırlamıştım, gitmeden önceki gece yesin diye. Hayırlı tezkereler!

Comments

  1. Filled with lots of amazing photographs,you should check out a awesome new ibook that features graffiti. http://www.allvoices.com/news/13622749-lens-blog-henry-chalfants-big-subway-archive

  2. Good info. Lucky me I came across your website by chance (stumbleupon). I have book-marked it for later!

  3. Im attempting to ensue able to enroll in the RSS feeds, excluding cannot figure it out. Some assistance will live breathtaking Thanks

  4. It is in reality a great and helpful piece of information. I’m satisfied that you just shared this helpful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.