Elif’in Kurabiyeleri Gıda Üretim İzni

Bunca ay uğraştığım evrak işte bu; öncesinde çalışma ruhsatı da çıkarmıştım; ruhsatı aldıktan sonra işletme kayıt belgesini almak evrak hazırlamaya ve ödeme yapmaya kalıyormuş.

Daha önceki post larda bu işin nasıl yapılması gerektiğini (el yapımı pasta kurabiye için) yazmıştım; ilgilenen olursa sağ menüde, en altta Ticaret-Çalışma-İzinler seçeneğine tıklayabilir.

Atölyeyi 100% aktif olmasa da faaliyete geçirdim; üstelik artık pasta da yapıyoruz.  Son çıkan pasta resimlerini bir fırsatta yayınlayacağım.

Artık ben değil biz varız. Şimdi daha bi keyifli sanki işler 🙂
Artık İstanbul içi adrese teslimat da yapıyoruz, en mutlu olduğum kısmı bu. Yapmayı planladığım herşey şu günlerde yerine oturdu; artık uzun uzun tatillere başlayacağım.,
Önümüzdeki hafta Bodrum, yakın arkadaşımla birlikte; kızım-eşim gelmiyor. Muhteşem dinlenceli bir tatil mi olacak, yoksa çocukla ilgili duyduğum kaygı stres mi yaratacak bilmeden gidiyorum.

Herkese Hayırlı Ramazanlar!!

Comments

  1. Effective Yahoo Backlinks with Mouth Watering Free Bonus.

  2. Hi there I am so delighted I found your blog page, I really found you by error, while I was researching on Digg for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thank you for a incredible post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have saved it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the awesome work.