Ekin 1 yaşında Pamuk Prenses pastası-Doğumgünü Pastası


Ekin’in doğumgününü kutlamaya gitti Pamuk Prenses. Sabah Arzu aradı arkadaşıma pasta hazırlayacağım görüşemeyeceğiz – derken bisküit pastası yapacağını duyunca pamuk prenses pastası önerdim. Hızlıca sade ve basit bir pasta hazırlarız yetişir diye. O da OK deyince buluştuk, pastamızı hazırladık, hem görüşmüş olduk, hem de Arzu şeker hamurunu kullanmayı öğrendi. Bu vesileyle ben pastayı hazırlarken o da bir parça hamur ile tümmm aletleri tek tek denedi (hepsi yanımda değildi tabi)

Benim daha paketlerini bile açmamış olduğum onlarca silikon kalıp da cabası… İlk kez kullanmak Arzu ya nasip oldu 🙂 Pastamız da çabucak bitti, Ekin in doğumgünü kuru bir pastayla kutlanmamış olacak diye ikimiz de çok sevindik, umarım annesi de beğenir ve keyifle-lezzetle kutlamalarını yaparlar. Bu vesileyle Ekin ciğin doğumgününü canı gönülden kutluyorum, iyi ki doğmuşsun, mutluluk getirmişsin… sen de hayatın boyunca hep mutlu ol.
Şu resimlerdeki logoma bir türlü ısınamadım, sanki resimden çok logo dikkat çekiyor gibi… Bambaşka sade bir fontta en üstteki resimde görüldüğü şekilde yapsam marka ve görsellik katliamı mı olur sanki!

Comments

  1. ben ekin'in annesiyim. babası da ben de hayatımızda bundan daha güzel bir pasta görmedik. ekin'e en güzel doğumgünü hediyesi bu ve bu pasta ile çekilmiş resimler oldu. klasik bir pasta almak yerine el emeği bir pasta yapmak istemiştik arzuyla. hatırası olsun istemiştik. ama sen sanki sihirli bir değnek değdirmişsin pasta olayına 🙂 görünce uzun süre seyrettim. resmen bir sanat eseri gibi ince ince çalışılmış. eteğindeki minik süslemelerine ve fiyonguna bayıldım. her şeyiyle tam kızımıza layık bir pasta olmuş. ellerinize sağlık. sana da arzuya da gerçekten çok teşekkür ederiz. rengiyle, mesajıyla, pamuk prensesiyle şahaneydi, hayret vericiydi. süper lezzetliydi -en çok ben yedim sanırım. hiç tanımadığın bizlere yaptığın bu nazik davranıştan ötürü sana çok teşekkür ederim. umarım bir gün tanışırız. güzel dileklerin için ayrıca çok teşekkür ederiz. çok keyifli bir kutlama oldu 🙂

  2. Selam, Ben necmiye'nin arkadaşıyım. Pastaya bayıldım, keşke bizimkilerinde pastasını siz yapsaydınız, benmi de ikizlerim var Ada ile Efe. Babamızım Ocak'ta doğumgünü var ve askerden dönecek. Biz o zaman hem ikizlere hemde babamıza bir doğumgünü daha yapmak istiyoruz. Mutlaka pastamızı siz yapmalısınız..
    Sevgiler…