Arhan için Baby Shower Pastası


Arhan bebek 5 hafta sonra aramızda olacak, Nilüfer (Lülü) ve Arda’nın dört gözle bekledikleri bebekleri
Yarın Arhan için Baby Shower partisi düzenlenecek, kurabiye ve pastaları benden…

Aslında ağlayan bebek yapmayı düşünüyordum, fakat kendimi tekrar etmemeye karar vererek vazgeçtim. Umarım pastasıyla süsüyle beğenilen bir pasta olur.

Kurabiyeler de daha önce Efe bebek için hazırladıklarımdan…


afiyet olsun…

Hoş Gelesin Arhan!

Fiyatlarla ilgili detaylı bilgi burada…

Comments

  1. Elifçim pasta ve kurabiyelerin harika olmuş.Ellerine sağlık.Bir şey sormak istiyorum.Çizgi film karakterli kurabiyeleri yaparken üstüne koyduğun resimleri sen mi hazırladın yoksa öylemi satılıyor.Aldıysan nereden buldun.Teşekkürler.

  2. Teşekkür ederim 🙂

    Resimleri ben hazırladım, ama evde bu iş için donanımım mevcut. Eğer bu işi ticarete dökeceksen ve sıklıkla resimli kurabiye yapacağını düşünüyorsan eve kurabilirsin. Bunun için gerekli malzemeler yazıcısı, gıda boyasıyla kartuş ve şekerden kağıtlar…

    Ama 1-2 kerelik yapacaksan Bakeshop ta bu konuda yardımcı oluyorlar, istediğin A4 boyutta resmi hazırlıyorsun (ister pasta için 1 büyük resim…ister kurabiyeler için istediğin boyda küçük küçük resimler)…Bugün itibariyle 7TL ye şeker kağıdına baskı alıyorlar… dediğim gibi 1 sayfa A4 fiyatı bu… 🙂 öyle satılanlar da var galiba ama hiç güzel değil ve basmakalıp hep aynı resimler her yerde… bu şekilde kendi fotoğrafını bile bastırabilirsin

  3. Tesadüfen uğradım bloguna ama iyki de uğradım. Ne kadar hoş şeyler bunlar.. İlk dikkatımı çeken müşterisi olduğum halde şu resımlerı bakeshop dan tedarik edebileceğimi hiç bilmiyordum 🙂 Bilgilendirme için çok sağol çok işime yarayacak. Tabı devamında da şöyle bi tur attım kurabiyelere hepsi de harıkalar.. Henuz akşam kına kurabıyelerı yapmış biri olarak kırmızı boyalı ellerimle önce kına postunu tıkladım.. Çok şekerler.. Hele gelinle damat ::) Ellerine sağlık canım .

  4. Selam 🙂

    esas ben senin pastalara bayıldım
    daha ilk sırada motorsikletin Elmo pastan…süper, ellerine sağlık
    çok beğendim

    O resimleri sen hazırlıyorsun bilgisayarda
    bakeshop sadece baskısını alıyor
    doğru anlattım değil mi?

    sevgiler
    elif

  5. Hu hu komşu komşu(:
    hazır bu konu açılmışken bende birşey sormak istiyorum.
    Gıda kartuşlarını nasıl temin ettin diye sorsam.
    Sevgilerimle

  6. cocca yurtdışından aldırdı benim kartuşlarla kağıtları (Amerika)-kartuşlar boya dolu geldi bi de yedek boyalar oluyor enjektörle dolduruyorsun

    ama gıda boyası bitmek üzere, ben de tahtakale deki pasta malzemeleri satan yerlere sormayı düşünüyorum…ama daha vakti var, öğrenirsem arada, yazarım

  7. yanıtın ıcın tesekkur ederım
    bende kağıtları İngıltereden temın ettım
    gerıye kartuslar kaldı

  8. printer ne kullanıyorsun? ben 2 farklı model kullandım bir türlü memnun kalamadım
    tabi gıda boyasıyla baskı normal mürekkep kadar kaliteli olmuyor
    ben de sevemiyorum aldığım çıktıyı…

  9. Hp kullanıyorum gıda kartuslarıyla baskı yapabılen bır yazıcı.Yurtdısına bakıyorum hp kartuslarını bulmak oldukca güç.Canonlar daha yaygın olarak kullanılıyor.Sen hangı printerden baskı alıyorsun?

  10. ben de HP kullanıyorum, C4480 galiba…daha önce de bi F serisi kullanmıştım
    resimli kurabiye siparişi çok gelmediği için şu ara önemsemiyorum…bir kaç kere anca yapmışımdır…

    epson ve canon tıkanınca printer ın bilmemne kafası gidiyormuş zaten, uygun değilmiş.. HP tıkanınca kartuş tıkanıyormuş printer kullanmaya devam edebiliyormuşsun.

  11. Hımmm bunları bilmiyordum. Türkiyede bir kaç yer var ama güvenemiyorum. Yurtdışından orjinal birseyler temin etmek için araştırıyorum bakalım hangi bahara temin ederim orası meçhul(:
    Buarada Birsey daha sorayım.Elif benim sitemde internet explorer dan girildiğinde sağ kategoriler kısmını görebiliyormusun? Birde headerda sorun var sanırım. Mozilla ve internet explorer ın son sürümleri açıyor eski sürümlerinle deneyince sayfada eksiklikler çıkıyor.

  12. ben herşeyi görüyorum, ama bu bilgisayarda tüm programların son sürümü mevcut…hiç sırun yok
    eski sürüm kaç kişi de kalmıştır ki… gerçi google analytics e üye olursan, sanırım o gösteriyor istatistiklerde ziyaretçilerinin % kaçı mozilla kullanıyor vs vs

  13. Doğru haklısın. Herşey için teşekkür ederim

  14. ek not: Bakeshop ta artık baskı için 10TL üzeri bir fiyat alıyorlarmış, kendim bastırmadığımm için takip edemedim…

  15. Surprisingly revealing many thanks, I do think your readers may well want further blog posts such as this carry on the great function.

  16. Derick Hamdn says

    An attention-grabbing dialogue is price comment. I believe that you need to write extra on this subject, it may not be a taboo topic however typically persons are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

  17. Use a diverse crowd that can help develop your company. Don’t make every one of people who are pretty much like you. This stifles innovation in your business. It would also lead to a company that fails based on your weaknesses.

  18. I was very tickled to find this situate proceeding google.I sought after to say thanks to you with regard to this outstanding article!! I certainlyliked every little fragment of it and I’ve you bookmarked to look hooked on new things you post.

  19. Lovely stuff, two thumbs up to the smart writer. This blog goes into some details, but really what is missed is the quality factor. Being honest, it is not a must, are we going to use this direction in every article/s? we should be a lot more positive in regards to this. This is not a joke but in a sense it comes out to be. Let us keep this a lot more serious and to the point in the future.

  20. I am genuinely keen of viewing humorous videos at youtube, and this video clip is actually so funny, hehehhe.

  21. Wow, amazing! thanks accordingly a large amount used for the effort in relocation this.