Hoşgeldin Bebek Kurabiyeleri

Daha önce burada baby shower kurabiye ve pastalarını yaptığım Arhan bebek için ‘Hoşgeldin Bebek Kurabiyeleri’ de hazırladım. Doğum 8 Aralık’ta gerçekleşince bana da Arhan’ın yeni kurabiyelerini hazırlamak düştü.

Aslında yapmak istediğim çok özel, farklı tasarımlar da vardı ancak elimi bile süremedim… Kurabiyelerin sticker larını bile arabada giderken yapıştırmak zorunda kaldım.

Bebek kurabiyelerinde daha açık renkli tonları sevmiyor muyum, yoksa kızım doğduğundan beri herşey heryer uçuk pembe olduğu için bıktım mı bilemiyorum, böyle canlı renkleri çok sevdim. Umarım annesi babası ve misafirleri de beğenir en önemlisi 🙂

Dünya tatlısı Arhan, iyi ki doğdun, hepimize neşe mutluluk getirdin… Sen de hayatın boyunca çok çok mutlu olursun umarım.

Bebek Kurabiyeleri ile ilgili detaylı bilgi ve fiyatlar burada…

Comments

  1. çok şık olmuş yine hepsi kalıpların ve baskıların bir kısmı yeni malzemelerden galiba:)) bebek yüzleri çok tatlı olmuşlar. Ellerinize sağlık

  2. Teşekkür ederim, evet bunlar Belçika dan gelen ürünler, ben gidemeyince eşimin arkadaşı getirdi sağolsun 🙂

    ben de çoks evdim ne yalan söyleyeyim, daha yapmak istediğim çokça değişik moel var ama elim gitmiyor doğrusu
    sevgiler

  3. Link exchange is nothing else but it is just placing the other person’s webpage link on your page at suitable place and other person will also do same for you.

  4. Good information, two thumbs way up to the educated blogger. This one article goes into some details, but really what is lost is the quality factor. To be fair, it is reasonable, are we going to use this direction in all article/s? we have to be a lot more positive about this. This is not a joke but in a sense it comes out to be. Let us keep this a lot more serious and to the point in the future.