Elif’in Kurabiyeleri… bir anda popüler olmaya başladı…

Elif’in Kurabiyeleri Gelinlik Rehberinde. Gelinlik Rehberi yeni kurulmuş bir evlilik sitesi, bir çok konuda da evlilik sitemin rakibi, ama çok başarılı bir site. Geçenlerde kurabiyelerim hakkında bir yazı yayınladılar, öyle güzel ki yazı editörlerini yürekten tebrik ediyor, ekibe de teşekkür ediyorum.

Yazı burada.
Elif’in Kurabiyelerine Bayıldık
Nikah şekeri olarak ne versem, düğün öncesi partilerde, kına gecesinde ne ikram etsem diye düşünenler için bu yazıda çok sevimli bir alternatif sunuyoruz. Günün özelliğine yakışan orijinal hediyeler ararken, düğün telaşının ve heyecanının arasında fazla uğraşacak hal kalmıyor. Sonunda oldu bittiye gelen, badem şekeri gibi klasik ikramlarla işin içinden çıkıyoruz. Oysaki birazcık araştırmayla fazla uğraşmaya gerek kalmadan ilginç hediyeler bulabilirsiniz.
Elif’in kurabiyeleri, evlilik teklifinden, kına gecesine, nikah şekerinden, doğum hediyesine kadar, hem göze hem damağa hitap eden bir hediye. İçine samimiyet ve aşk katılan her şey gibi Elif’in kurabiyeleri de çok tatlı. Uzaktaki sevgilisine aşkını anlatmak isteyen damat da Elif’i arıyor, düğüne beş kala badem şekerini içine sindiremeyen de… Sizin isteğiniz doğrultusunda öyle sevimli, öyle şirin kurabiyeler yapıyor ki, hepsi düğün fotoğraflarınızın sizden sonra başrol oyuncusu olabilir. Üstelik siz siparişinizi verdikten sonra kargoyla Türkiye’nin her yerine gönderilebiliyor.
Aşk Kurabiyeleri
Mesela evlilik teklifi yaparken, Elif’in kurabiyeleri yüzüğün yanında çok iyi gidiyor. Aşkını farklı şekillerde anlatmak isteyen sevgililer, sevgililer günü, doğum günü hediyesi olarak da bu sevimli kurabiyelerden verebilir.
Kına Gecesi Kurabiyeleri
İşte kına gecesine modern bir dokunuş. Gelinin başındaki kırmızı örtünün aynısından kurabiyelerin üzerinde ya da kurabiyelerin üzerinde yazılı gelin ve damadın isimleri çok yakındaki düğünü müjdeliyor. “Yüksek yüksek tepeler” şarkısı eşliğinde bir güzel ağladıktan sonra yüzleri güldürecek bir ikram olarak sunuluyor Elif’in Kurabiyeleri.
Nikah Şekeri Kurabiyeleri

Nikah şekeriniz tatlı olsun, ama dolap köşelerinde yıllanmasın istiyorsanız, şeker hamurundan gelin ve damat şeklinde giydirilmiş kurabiyeler tam size göre. Bu güzellikleri yemeye kıyabilecekler mi bilmiyoruz ama çok konuşulacağı kesin.

Comments

  1. Elif Hanım başarılarınızın devamını diliyorum. İnş. bol bolll sipariş alırsınızz..

  2. For anybody who is nevertheless undecided: get your selected headset, start as small as some Best Buy and get to help outlet him or her suitable Zune therefore a music player and find out which one does sound preferable to you actually, along with which unfortunately user interface causes you to be teeth alot more. Then you’ll definitely learn that’s good for you.

  3. I am not frank superb with English but I attain this truly leisurely to interpret.

  4. Today, I went to the beachfront with my children. I set up a sea shell and gave it to my 4 day old daughter and said “You can hear the ocean if you situate this to your ear.” She situate the shell to her ear and screamed. Here was a hermit crab in the interior and it pinched her ear. She never wishes to go back! LoL I know this is perfectly off matter except I had to tell someone!