Hilal için Minnie Mouse konseptli doğumgünü kurabiyeleri

Mickey ve Minnie uzun yıllardır hayatımda özel bir yeri olan ikili. Ve ben ilk kez Minnie konseptli bu tarz kurabiyeler hazırlıyorum (resimlileri saymıyorum). Hilal’in şansına, Ece’nin de doğumgününü Mickey – Minnie konseptli yapmayı düşündüğüm için Amerika’dan Mickey kafası kesen çeşitli kalıplar getirtmiştim- kargo bedeline acımadan, 3 kalıp için.

Hilal için de Mickey ve Minnie kafası hazırlayarak hem kendimi denemiş oldum hem de Hilal’e sevimli bir hediye yapmış oldum. Resimli kurabiyelerdeki tacımız Minnie’nin tacı. Biz de Ece’ye Paris’ten alabilmeyi umuyoruz; 23Nisan tatilinde veya Mayıs’ta gidebilirsek. Doğumgünümüz daha Haziran sonunda ama ben başladım yemek kartları, davetiyeler hazırlamaya. Vakitsizlikten erken bitirmek en iyisi! 110 kişi davet edeceğim doğumgününe, mutlaka böyle ciddi bir kalabalık olmayacaktır ama mecburen dışarda yapacağım organizasyonu. Tavsiyeniz olursa ne memnun olurum; kırtasiye ürünler konusunda hazırlıklıyım aslında, yemekleri de seçtim, neler yapılacak, neler alınacak şeklinde. 2 yaş için palyaço gelmeli mi gelmemeli mi, nerede yapmalı, nasıl yapmalı… hala kararsızım.

Sevgili Hilal, iyi ki doğmuşsun, çok güzel gözlerinden öperim, nice mutlu, sağlıklı, neşeli senelere…3. yaşın kutlu ve mutlu olsun.

Doğumgünü kurabiyeleri fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…

 

Resimli-Logolu-Fotoğraflı Kurabiye fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…

Comments

  1. Ayyy süper şirin olmuşlar ben de istiyorum. Hatta ben de öğrenmek istiyorum böyle kurabiye yapmayı…:)
    Ellerinize sağlık.

  2. Elifçim merhaba.Kurabiyeler çok cici olmuş.Acaba İstanbulda varmıdır bu kalıplardan.Ellerine sağlık. Biraz tuzlu ama Beyazfırının sitesine gir, orda daha detaylı göreceksin. Belki kişi sayısı çok olunca indirim de yaparlar.Gerçi ben orda hiç yapmadım ama eminim güzeldir.Şimdiden kolay gelsin sana.

  3. Lidya slm, teşekkür ederim beğendiğine çok sevindim. Bir gün ders almak istersen memnuniyetle ders grupşarımdan birine eklerim seni de… 🙂 sevgiler

    Didem
    İstanbul'da her yerde aylardır arıyorum, ve hatta yurtdışında da çok baktım ben. Hep istediğim bir kalıptı; ama mecburen Amerika dan aldım bulamayınca O yüzden hiç sanmıyorum

    Beyaz Fırın önerin için teşekkür ederim; onlar yemekleri kendileri veriyor, bense kendim hazırlamak/hazırlattırmak isiyorum. Mekandan beklentim belki süsleme, içecekler mekan vs.

    ama BF dan börek vs alabilirim, hatırlattığın harika oldu 🙂

    sevgiler

  4. Extremely superior web-site thanks so much in your time in writing the posts for all of us to learn about.

  5. Ingeborg Freiser says

    It is best to participate in a contest for the most effective blogs on the web. I’ll recommend this site!

  6. Saved as a favorite, I love your blog.

  7. I really enjoy examining on this website , it holds wonderful blog posts. “Violence commands both literature and life, and violence is always crude and distorted.” by Ellen Glasgow.

  8. bookmarked!!, I love your website.