Hoşgelesin Ozan bebek kurabiyeleri

Genelde doğum kurabiyesini yaptığım bebeklerin diş buğdayı ve doğumgünü kurabiyelerini yapmaya alışkınım; ama böylesi ilk.
Dün gibi daha Demet ve Mali için bekarlığa veda ve düğün kurabiyelerini bir telaş içinde hazırladığım. Bugün oğulları Ozan’ın beklenen doğumu için Hoşgelesin Ozan kurabiyelerini hazırladım – zaman hızlı geçiyor; Ece bile 2.5 olmak üzere, her gün ne kadar büyüdüğüne şaşırıyorum.

Hoşgelesin Ozan, gelişini heyecanla bekliyoruz.

Bugün aslında sevgili Aylin’le (eski müşterim…kızının kurabiyelerini ricası üzerine burada yayınlamamıştık) kurabiye eğitimi yapacaktık; ancak Esila ve Kutsal’ın (dünya tatlısı çocukları) son dakika ateşlenmeleri üzerine programımızı ertelemek zorunda kaldık; ben de bu vesileyle 2 ayrı sipariş çalıştım. Buradan Esila ve Kutsal’ı öpüyorum; umarım tez vakitte iyileşirsiniz.

Ozan’ın kurabiyeleri Galatasaray renkleri değil aslında; Winnie The Pooh renkleri…Ozan’ın kapısında alışılageldiğin dışında Winnie süslemesi olacağı için kurabiyelerin yarısını bu renklerde hazırladım.

 

Fiyatlarla ilgili detaylı bilgi burada…

Comments

  1. Galatasaray kurabiyesi yapar misin?

  2. You should check out a cool new ipad book all about graffiti artists. Tons of historical photos.

  3. Distressing in the tremendous analysis, but So i am really tender the brand new Microsoft zune, together with anticipation the, and the great critical reviews many other humans have penned, can assist you determine if it does not take right choice for you.

  4. Effective Yahoo Backlinks with Mouth Watering Free Bonus.

  5. Kelli Loudin says

    A unique small business bank checking account will allow you to record ones business’s financial orders. Just about all business-related purchases along with costs should be made through your business account. That will allow you to keep track of simply how much ones business’s economic purchases. Furthermore, it helps to have a bank card used only for small business charges.