Archives for Ağustos 2010

Ataşehir Aykar Market

herkes bilir, ben İstanbul’dan uzak kalamayanlardanım. Hayatımın çeşitli dönemlerinde yurt dışında yaşayıp hep dönmüşümdür kürkçü dükkanıma. Son durağımız Slovakya’da, çok sevdiğim çok iyi arkadaşlar edindiğim halde 2 sene dayanabildim. İşte oradayken en çok yokluğunu hissettiğim şey Aykar Market idi, ‘alo yumurta bitmiş, gönderir misiniz!’ acil durum lüksü yok öyle her yerde. Paşa paşa gidiyor kendin alıyorsun…tabi geç saatte hiç ümitlenmeyeceksin; açık benzinci bile bulamazsın. Servis sektörü gelişmemiş ülkelerde zor oluyor hayat şımarık bizlere.

Bu kurabiyeleri bizim Aykar markete hazırladım; market dediğime bakmayın sitenin içinde küçücük bir metrekare… ama bütün adaya hizmet veriyor servis elemanlarıyla. İyi ki varsın Aykar Market 🙂

Caıllou kurabiyesi

Caillou Kanadalı bir bebekmiş, işte yukarıda. Son 1 hafta içinde hayatımızın merkezi haline gelen çizgi karakter. Bu kurabýe de Ece’yi çıldırttı…tanıdığına göre benzetmişim, üstaddan onayı aldık neyse!

 

Doğumgünü kurabiyeleri fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…

Lucıa&Dergin için Gelin-Damat Kurabiyeler

Gelin-Damat kurabiyeleri her yapmaya başladığımda zor modeller oldukları için kaldırmaya karar veriyorum portfolyodan; ama bittiklerinde ise asla kıyamıyorum en sevdiğim modeller oldukları için. Zaafım var benim gelin kurabiyelere…

Bu set, İngiltere yolcusu; nasıl gidecekler bilmiyorum ama Lucia & Dergin’in düğününe eşlik edecekler. Kamuran, çok sevdiği arkadaşlarına sürpriz hazırlattı bunları özene bezene..umarız beğenilirler. Bizim evde bir Caillou aşkıdır gidiyor bu aralar, ilgilenenlere duyurulur; Caillou’nun televizyonda pazarlanan müzikli bebeği Toyzz Shop’ta da mevcut, üstelik neredeyse yarı fiyatına. Bizimkinin 2 günde pili bitti, her sabah kitabını okumadan kahvaltı etmiyor. Digiturk sağolsun bir çok bölümü de kaydettik, Caillou krizlerinde istediğim anda açabiliyorum.
Ben bu yazıyı yazana kadar Ece’nin bacağı boydan boya gazlı boya ile boyanmış; kendime kızgınım; bizim evde şimdi banyo saati!

Siz de bu kurabiyelerden yapmak / yapabilmek için eğitim almak isterseniz buraya tıklayın.

Düğün kurabiyeleri ile ilgili detaylı bilgi ve fiyatlar burada…

Kurabiye eğitimi

Dünyanın en güzel gözleri beni izledi bugün kurabiye yaparken. Eğitimleri bugüne kadar hiç yayınlamamıştım – saatlerce konuşunca fotoğraf çekmeyi unutuyor insan. Ama tam bitmesine yakın Aylin uyandırdı beni birlikte resim çekilelim diye… Ayrıca dedi ki, ben resimlerde kocaman gözüküyormuşum, daha küçük birşey mişim… beni kocaman görenlere duyurulur!

Aylin kalktı taa Keşan’dan geldi bu sabah. Birlikte şeker hamuru süsledik bütün aletleri kullandık, kurabiye de pişirdik ve tadına doyamadan günü bitirmek zorunda kaldık. Aylin’ciğim, seni tanıdığıma hep memnun olmuştum da bir araya gelmek çok keyif verdi..keşke daha sık görüşebilsek, özledim bile neşeni 🙂 İyi ki kalktın geldin! Tekrar görüşmeküzere!
Eğitimle ilgili bilgi almak için buraya…