Archives for Mart 2010

Bebek torun geliyor… hoşgeldin bebek kurabiyeleri

Torun bebek; annesinin ikinci çocuğu; henüz ismi konmadığı için Torun Bebek-2 dedik minik bebeğe. Kendisi henüz anne karnında. Düzenlenecek baby shower partisinde ikram edilmek üzere anne adayının arkadaşı Çağla hanım tarafından verildi sipariş.

Bu aralar bebek kurabiyelerinden gidiyoruz; bir de baby shower pastam var. Bir gün Elif’in Pastaları diye bir blog/site açabilirim…böyle bir proje var ama el atabilir miyim bilmiyorum…

haftaya Dubai’ye gidiyorum; pek ani oldu ama keyiflendim. Cupcake kutusu vardı Wilton’un. Alıp geleceğim pek heyecanlıyım 🙂 Annem de Wilton’un kek kalıplarına çok düşkün; sanırım almadan gelmek gibi bir şansım olmayacaktır 🙂
Fiyatlarla ilgili detaylı bilgi burada…

Hilal için Minnie Mouse konseptli doğumgünü kurabiyeleri

Mickey ve Minnie uzun yıllardır hayatımda özel bir yeri olan ikili. Ve ben ilk kez Minnie konseptli bu tarz kurabiyeler hazırlıyorum (resimlileri saymıyorum). Hilal’in şansına, Ece’nin de doğumgününü Mickey – Minnie konseptli yapmayı düşündüğüm için Amerika’dan Mickey kafası kesen çeşitli kalıplar getirtmiştim- kargo bedeline acımadan, 3 kalıp için.

Hilal için de Mickey ve Minnie kafası hazırlayarak hem kendimi denemiş oldum hem de Hilal’e sevimli bir hediye yapmış oldum. Resimli kurabiyelerdeki tacımız Minnie’nin tacı. Biz de Ece’ye Paris’ten alabilmeyi umuyoruz; 23Nisan tatilinde veya Mayıs’ta gidebilirsek. Doğumgünümüz daha Haziran sonunda ama ben başladım yemek kartları, davetiyeler hazırlamaya. Vakitsizlikten erken bitirmek en iyisi! 110 kişi davet edeceğim doğumgününe, mutlaka böyle ciddi bir kalabalık olmayacaktır ama mecburen dışarda yapacağım organizasyonu. Tavsiyeniz olursa ne memnun olurum; kırtasiye ürünler konusunda hazırlıklıyım aslında, yemekleri de seçtim, neler yapılacak, neler alınacak şeklinde. 2 yaş için palyaço gelmeli mi gelmemeli mi, nerede yapmalı, nasıl yapmalı… hala kararsızım.

Sevgili Hilal, iyi ki doğmuşsun, çok güzel gözlerinden öperim, nice mutlu, sağlıklı, neşeli senelere…3. yaşın kutlu ve mutlu olsun.

Doğumgünü kurabiyeleri fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…

 

Resimli-Logolu-Fotoğraflı Kurabiye fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…

Duygu & Aykut için yıldönümü kurabiyeleri

Talihsiz bir hata. Fotoğraf çekmeyi unuttum! Aşağıdaki tuhaf resim var sadece, fotoğraf makinemle oynarken çektiğim… aklım hala yerine gelmiş değil; bugün bal sürdüğüm bıçağı, isimleri yazdığım harf kavanozuna daldırınca oldu olan…her yer bal oldu, bütün harfler birbirine yapıştı. Uğraştım durdum. Kendimi üzmüyorum bu durum için; nasılsa düzelecek diye düşünüyorum; işin doğrusu bu uğurda çeşitli bulmacalar çözmeye başladım da faydasını görür gibiyim…

Aşk kurabiyeleri ile ilgili detaylı bilgi ve fiyatlar da burada…

Banu & Doruk için Home Sweet Home kurabiyeleri

Banu & Doruk için hayırlı olsun-mutluluklar dileriz kurabiyeleri. Geçen hafta Dell işlerim çok çok çok yoğun olduğu için siparişleri alamamak durumunda kalmış; çok üzülmüştüm.

Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum, keyifle… 🙂 Bunlar hediye kurabiyelerim, çekilişten giden…
Doğumgünü kurabiyeleri fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…