Archives for Temmuz 2009

Evlilik Yıldönümü Kurabiyeleri


Bu kurabiyeler de Meral & Halis çifti için 35. evlilik yıldönümleri için barkovizyon sunumları ile birlikte hazırlandı. Kurabiye kırmızı kadife kutuda hazırlandı. Çifte bir 35 yıl daha birliktelik, sağlık ve mutluluk diliyorum…
Aşk kurabiyeleri ile ilgili detaylı bilgi ve fiyatlar da burada…

Akif için Diş Buğdayı Kurabiyleri

Sevgili Yıldız Kaplan aradı 10 aylık bebeği Akif’in diş buğdayı kurabiyeleri için. 55 kişilik bir organizasyon için diş, tavşancık ve diş fırçası şeklinde kurabiyeler istedi. Ben de mavi konseptli olacağı için mavi ayıcıklı bir sepet aldım.

Tavşancıkları da her zaman olduğu gibi kırılmasınlar diye asetat kutuları ile hazırladım. Kurdeleler de yeni, yurtdışından geliyormuş. Satın aldığım mağazadakiler aynısını burada ürettirmek isteseler de başarılı olamamışlar. Üzerindeki It’s a Boy yazısı mumla yazılıyormuş, sanıyorum zor bir teknoloji. Kurdeleleri çok çok sevdim; sanıyorum sıkılana kadar bir süre bu kurdelelerden kullanmaya devam edeceğim, puanlı ve ekoselilerin pabucu çoktan dama atıldı.

Dişfırçası şekilli kurabiyeler de ince, uzun yapıları itibarı ile kolay kırılabilir oldukları için ayrı bir kutuda teslim etmeyi uygun gördüm.

Yıldız hanım kurabiyeleri teslim aldı; tekrar görüşmek ümidiyle kendisini partiye uğurladık. Tabi ki ev halkının ricası üzerine bebeğimizin çok sevgili bakıcısıyla birlikte resim çektirme isteğimizi de kırmamış oldu. Kendisine çok teşekkür ediyor, Akif’e de sağlıklı dişler diliyoruz.

 

Diş buğdayı kurabiyeleri ile ilgili detaylı bilgi ve fiyatlar burada…

Gülin&Tarık çiftinin nikah öncesi kına gecesi kurabiyesi


Gülin’in kına gecesine hazırlandı bu kurabiyeler

Doğruyu söylemek gerekirse bu kadar sevimli duracaklarını ben de bilmiyordum. Kurabiyeleri resimdeki kına keseleri gibi kırmızı keselerde sunacak Gülin.


Bu hafta tatile çıkacaktım; tam da bloga ‘bu hafta yokum’ yazmak üzereydim ki eşim rahatsızlandı. Seyahat iptal; buralardayım ama çok yorgunum.

 

Kına Gecesi kurabiyeleri ile ilgili detaylı bilgi ve fiyatlar burada…

Aslı & Akın için özel aşk kurabiyeleri


Bu kurabiyeler aşk kurabiyeleri…Şekilleri, renkleri ve yazılacak yazılar tek tek hazırlandı. Kurabiyeleri pişirmeye başladığımda haritası hazırdı aslında. Sabah kalkıp da resimli kurabiyeleri hazırlamak istediğimde gıda kartuşumun bitmiş olduğunu farkettim. Getirtsem ertesi güne kalacaktı teslimat; bu yüzden şekere baskı aldım ama normal mürekkepli bir çıktı oldu… resimli kurabiyeler yenilir olmadı-olamadı.
Az önce süslenmemiş kurabiyeleri kızımla parktaki arkdaşlarına gönderdim; lezzetini çok beğenmişler. Çok memnun oldum doğrusu. Hepimize afiyet bal şeker olsun!

Bugün için kıssadan hisse: hiç bir konuda büyük konuşma!!
Detaylı bilgi ve fiyatlar burada…