Şirinler Doğumgünü Partisi Kurabiyeleri

Şöyle bir görünüp yine 1 ay kaybolayım; Şirinler kurabiyeleri!

Çok keyifli bir haftaya başladık, sıkıntı çektiğim tüm konular birdenbire çözüldü bu haftasonu… bu hengameye bir de taşınma telaşı çıkardım; gerçi Aralık sonunu bulacak ama ben ancak planlanır, hazırlanırım diye, kitapları kolilemeye başladım bile. Oturduğum evde artık kiracıyım 🙂 Sıkıntılar sıfırlandı.

Pasta yapacağım bundan sonra; ben değil pasta şefi yapacak, artık sadece pazarlamasındayım. Kurabiyeleri de Halise’miz yapıyor, inanın boynuz kulağı geçecek. Heyecanlı bir yola girdim, sanayi tipi fırın ve dolap almak üzereyim; aranızda kullanan yoktur değil mi? Yardım almadan araştırmak zor oluyor. Atölyeye düşünüyorum ben, bir de araba alacağım, araştırıyorum. Kurabiyeci Doblo 🙂 Bir de güzel logomla giydirdim mi değmeyin keyfime!

Ediz’in Şirinler partisi

Elvis kurabiyeleri hatırlar mısınız? Özene bezene hazırlanmıştık geçen sene, Elvis konseptli partisine Ediz’in. Dün gibi. Yarınki partiye Ece ve ben de katılıyoruz, şirinlerimizle birlikte.

Sabah 10.30da başlıyor parti…o kadar erken karşıda olamayacağım kesin ama saat 2.30 da (yani şu anda) hala yatmamış olmak da cabası. Ediz’in annesiyle çok konuştuğumuz halde ilk kez görüşüyor olacağız, bir çok siparişin ardından. İyi ki doğmuşsun Ediz! Nice yaşlara!

Şirinler veya diğer çizgi film kahramanlarının kurabiyeleri hakkında detaylı bilgi ve fiyatlar burada.

Neredesin Firuze?

Şirinler numunelik, Nisan’da kutlanacak ve katılmayı umduğum bir doğumgünü partisine örnek olarak hazırlamıştım (zemin pastel renklerde olacak, isim yazılacak vb). Bugünlerde hiç yazamıyorum, gönlüm de yoktu yazmaya bloglar kapatılmışken. İyi haber geldi bugün, yasak kalkmış, sağolsun Danıştay! Bir kaç güne kalmaz açılırmış bloglarımız! Şükür! Zavallı blogspot, ben de artık sitemin içine wordpress entegre ettim… Değişmeyi düşünüyorum orta vadede.
Dükkan arayışım devam ediyor, aklıma yatan tek dükkan eve çok uzak. Aslında bulsam, dekore etme heyecanı var içimde, ama şimdilik kısmet olamadı. Yarın da valiz hazırlayıp sabaha Paris’e uçacağız, bizim Ece çok sevdiği Miki, Mini, Guki (Goofy), Danıld, Diyzi ile tanışacak, ellerini tutup resim çektirecek. Gerçi ikimiz de grip olmak üzereyiz, Ece öksürmeye başladı bile! Dün dondurma yedik, havalar ısındı ya! 🙁 Roma resimlerimiz aşağıda, çok eğlendik, bol spagetti, pizza, zeytinyağı yedik; orada da karnavala gittiğimiz için Pamuk Prenses’le (!) tanışma fırsatımız oldu; sanırım bu seneki doğum günü konseptimizi de Pamuk Prenses ve zehirli elmalar şeklinde belirlemiş olduk. Yine de elim gitmiyor çok içime sinmedi. Şirinler de düşündüm ektekileri çalışmadan önce…ama kurabiyeleri beğenmeyince vazgeçtim. Bu arada şirinlerin 3D sineması yoldaymış! Beklemedeyim.

Şirinler veya diğer çizgi film kahramanlarının kurabiyeleri hakkında detaylı bilgi ve fiyatlar burada.