Elif’in Minnie doğumgünü pastası

Elif’in 3 yaş kutlaması için Minnie doğumgünü pastası…

 

Antalya – son yaz tatilimiz 🙁

Minnie Mouse Doğumgünü Partisi Kurabiyeleri

Minnie Mouse kurabiyeler Nurefşan’ın. İlk yaşından itibaren aralıksız her sene yaptık doğumgünü kurabiyelerini, hal böyle olunca her doğumgününde, ne zaman bu yaşa geldi havasına giriyorum. Dün gibi daha ilk resimli kurabiyelerini yaptığım. 2 yaşında da uğur böcekli doğumgünü organize etmişti annesi. Eh 3 yaşın olmazsa olmazı Minnie Mouse. 4’te tahminimce Disney Prensesler önem kazanacaktır (malum Ece 4 oldu neredeyse). Bir de Tweety var bizim hayatımızda, hiç bir yerde oynamayan bu çizgi film karakterine hayranlık da iPhone & YouTube ikilisinden geliyor…bulmuş bir yerde, CAT ve Tweety…CAT (kedi)in adını öğrenememiş hala (Sylvester).  Bu sene doğumgününde en sevdiği Prensesler ve Çilek Kız dan vazgeçerek Tweety istedi ısrarla. Doğumgünü yapacak mıyım bilmem!! 🙂  Hiç halim yok hiç!

Mickey & Minnie Mouse Kurabiyeler


Kurabiyeler Defne & Kuzey için…

Çok komik günler geçiriyorum, çalışma ruhsatı ile ilgili. Bana tonla liste veren defalarca aradığım Ataşehir Belediyesi başvuru için gittiğim gün, eee hani haşere ilaçlama sözleşmesi ile ticaret odası şube açılış sicili…Hani bu niye listede yok desem nolur! Hala öğreniyorum bizde işlerin düzgün yürümeyeceğini, öğreniyorum ama kabul edemiyorum.

Anlayacağınız hala bir arpa boyu yol katedemedim. Bir dahaki başvuru seansında neler yaşayacağım bilmiyorum, ama biliyorsunuz yazacağım.

Hepinize mutlu seneler! 🙂

Ali’nin Mickey Partisine kurabiyeler

Ali’ye 2. sene doğumgünü kurabiyelerini hazırlıyorum, dün gibi daha bir önceki hazırlığım. Partiyi yarın yapacaklar sanırım, şimdiden kutlu mutlu olsun.

Kutuyu da bu gidişimde Roma’dan almıştım, sipariş önceden belliydi çünkü…dükkan bakıyorum, kendime… bir keyifle tabela tasarlayacağım, zevkli işler bunlar… Bir süre sipariş alamam sanırım, daha geçen gün 1060 adetlik Vodafone kurabiyesi teslim ettim tatil dönüşü. Sormayın yine foto yok! Ama aynısından yapmıştım daha önce diye üzülmüyorum, bu da yeni bir event, Elazığ’da gerçekleşen. Çağrı merkezi açmış Vodafone Elazığ’da…haberi:

ELAZIĞ’A ÇAĞRI MERKEZİ… “Şimdiye kadar yaptığı 10,3 milyar TL’lik yatırımla ülkemizde 2. en büyük doğrudan yatırımını gerçekleştiren Vodafone Türkiye, 500 kişi kapasiteli Elazığ Çağrı Merkezi’ni açarak Türkiye’ye bir yatırım daha gerçekleştiriyor. Vodafone Türkiye; Anadolu’nun da yatırımlardan hak ettiği payı alması gerektiğine inanarak, kurumsal, sosyal sorumluluk bilinciyle ülkemizin kalkınması ve gelişmesine katkı sağlamak adına yeni bir adım daha atıyor. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray’ın katılımlarıyla 4 Mart 2011 tarihinde Vodafone Elazığ Çağrı Merkezi’nin açılışı yapılacak.” Kaynak: Elazigsonbaski.com

Mickey veya diğer çizgi film kahramanlarının kurabiyeleri hakkında detaylı bilgi ve fiyatlar burada.