Bilgi Üniversitesi için bilimum mesajlı kurabiyeler

Dün gece Betül’e kurabiye yapmıştım ya (bu arada Betül reklamcı…tüm bu yaratıcı fikirler o yüzden) bu gece yine Betül’e çalıştım… bitmişti kurabiyeleri teslim etmiştim ki bir kaç saat sonra yeniden mail aldım; gülen surat kurabiyeleri yapalım diye… Neticede konuşa konuşa bunlar çıktı…2 tane daha çıkası vardı ama malum kanımızda lazlık var, çalışmadı kafa bu saatte.
Yarın Fransa’nın resmi tatiliymiş, patron tatil 🙂 ben de evde takılacağım, biraz da dinlenirim, 2 gecedir geç yatıyorum. Bugün aslında 1de bitti kurabiyeler, hadi bravo yatacağım derken saat 2:30 olmak üzere…ne zaman geçiyor bu vakit anlamıyorum
Bugün ufak çaplı bir mucize oldu hayatımda. Ece! 2 sene uyumadı, emzirmeye uzun süre devam ettiğim için bir dolu bağımlılıklar yarattı kendinde uykuya geçmek için. Çok zor 2 sene geçirdik, dile pek kolaymış ama zordu! Bugün Ece geldi; ‘anneeee, ee eee’ diye tutturdu. Heyecanla bir sarılmışım yastığını pijamalaırnı hazırlamışım ki uyuyuverdi. Hala inanmıyorum gibi!
Ben bu kız ve erkek bebekleri pek sevmiyorum; Betül sevdiği için yaptım; aslında iş kadını iş adamı gibi giydirmem lazımdı ama neşeli giyimli elemanlar/çalışanlar çıktı bu çalışmadan.
Betül umarım beğenirsin, sabah 8:30 da bekliyorum; sevgiler 🙂
(Hala Elvis partinden foto bekliyorum; meraktan)
Ece’nin doğumgünü bir anda geliverecek biliyorum, ama hala mekan seçebilmiş değilim (ve hatta araştırmış değilim) Piknik önerim kabul görmedi, zaten artık çok da plan yapmıyorum. Ne zaman organize olsam bir kaybımız oluyor; son 2-3 gün hallederim sanki. 100 kişi olacak belki sorun da orada; herkese aynı anda yapayım istiyorum çünkü destansı 3 katlı dev bir pasta yapma hayalim var-bazen şeytan dürtüyor uğraşma sen de yaptır diye ama kendim yapasım var. Bakalım ne kadarını yetiştirebileceğim.
BOŞ BOŞ KONUŞASIM VAR BENİM BU GECE!! Yatayım ben bari, iyi geceler 🙂
Resimli-Logolu-Fotoğraflı Kurabiye fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…

Doğumgünü kurabiyeleri fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…

Mezuniyet kurabiyeleri fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…