Bursa yolcusu dev kurabiye

Kurabiyeler sürpriz, Bursa’ya gidecek. Ufak tefek değişiklikler yapmış olsak da sipariş için gelen çizimi de ekledim. Eşime de böyle bir sürpriz yapmayı düşünüyorum bu aralar…vakit bulursam elbet. 14 Şubat’tan beri niyetliyim 🙂

Robotum yanmamış; hiç de arızası yokmuş. Hala geri alamadım ama, servisten parçalarını da gönderin diye aradıklarında annemin robotunu getirdim eve. Bir denedim ki aynı arıza. Öyle zorlanıyor ki makine, tangır tungur… o da yandı yanacak. O zaman anladım problemin evimizde olduğunu. Farklı prizlerde, farklı odalarda denedim, ama sorun aynı.

Çok kibar(!) servisi arayıp da, fikirlerini sormak istediğimde bir de azar işittim; onları ilgilendirmezmiş, elektrikçiye sormalıymışım, kendi de zaten bilmiyormuş, bu robottan anlayan başka biri varmış… sadece bir şey danışmak istediğimi söylemiştim, yedik azarı iyi mi! Üstelik kendiydi atlayan bana sorun cevap vereyim diye. Çattık yine! Ben hala kendimi Avrupalı sanıyorum ya, şaşırıyorum bu olanlara.

Robotum gelsin artık! Gelse de ne fayda, elektrikten anlayan var mı aranızda?? Voltaj mı yetmiyor nedir anlamadım ki 🙁


Araba şekilli kurabiyeler

Araba şekilli kurabiyeler de uzun zamandır yayınlayamadıklarımdan…

Evlilik sitesinin yeni tasarımıyla uğraşıyorum bu günlerde… Araştırmaktan gözlerim ağrıyor haldeyim! Yarın bayram 🙂

BMS İÇİN RESTORASYON EKİBİ KURABİYELERİ

Farklı bir renk çalışmasıyla şirketlere gönderilecek 50lik ve 20lik sepetler hazırladık BMS için yeniden. Yorucu, telaşlı ama her zamanki gibi keyif veren bir çalışmaydı.

Bugünlerde uykuya zor yetişip sabah apar topar uyanıp koşturarak kızı okula yetiştirir durumdayım. Bu tempo bir ara yavaşlayacak ama ben o günleri görecek halde olacak mıyım bilemiyorum… Bugünlerde dükkanla daha sık uğraşma fırsatı buldum, tabelam vs yoktu henüz, onları tamamladım. Bir fırsat bulduğumda bolca fotoğraf çekip yayınlayacağım.

 

BMS Türkiye için Restorasyon Kurabiyeleri

BMS için kurabiyeler….

Bir kenara not almakta ya da favorilere eklemekte yarar var: BMS. Yangın, su baskını, vb asla başımıza gelmeyeceğini umduğum/uz tatsız zamanlar ertesinde dükkanınızı/fabrikanızı/evinizi BMS’ye teslim ediyorsunuz… çok kısa zamanda yeniden işler halde getiriyorlar (ve umut ediyorum ki sigortanız vardır, sigorta şirketiniz de ödemeyi yapıyor).

Her konuda dünya standartlarına uygun eğitilmiş/belgeli hazır kadrosuyla BMS, geliyor, bir kaç gün içinde organize bir şekilde restore ediyor, ve işletmenizi yeniden işler hale getiriyor. Aynı hizmeti evlerimiz için de alabiliyoruz. Hayran kaldığım için yazıyorum.

Umarım ihtiyacımız olmaz hiç bir zaman! Ancak böyle felaketler arkasında yalnız olmadığımızı bilmek güzel!!

I heart BMS.