Baby Shower Çubuk Şekerler

baby shower şekerlerimiz…

bugünlerde ortalarda olamayışımın tek sebebi pasta işi! Meşakkatli işmiş, oturtmaya alışmaya çalışıyoruz 🙂

Bir kaç pasta resmi yayınlayacağım yakındır, şimdilik şipşak servis instagram da yayınlıyorum.
elifs_cookies.

çok güzel bir günün ardından güzel bir haftasonuna hazırlanıyorumn, neşem yerinde 🙂 sevgilerimle…

Ediz’in Şirinler partisi

Elvis kurabiyeleri hatırlar mısınız? Özene bezene hazırlanmıştık geçen sene, Elvis konseptli partisine Ediz’in. Dün gibi. Yarınki partiye Ece ve ben de katılıyoruz, şirinlerimizle birlikte.

Sabah 10.30da başlıyor parti…o kadar erken karşıda olamayacağım kesin ama saat 2.30 da (yani şu anda) hala yatmamış olmak da cabası. Ediz’in annesiyle çok konuştuğumuz halde ilk kez görüşüyor olacağız, bir çok siparişin ardından. İyi ki doğmuşsun Ediz! Nice yaşlara!

Şirinler veya diğer çizgi film kahramanlarının kurabiyeleri hakkında detaylı bilgi ve fiyatlar burada.

şekerden Minnie Mouse

Ece’nin doğumgününe az kaldı; ama ben hala mekan bulamadım. Kır havası olsun diye takıldım, öyle klas bir yer bulamadım (eve yakın olması gerekliliği işi bozuyor). Gittiğim ya da aradığım her yerde menü berbat; yok sosis tava yok bilmemne. Ben getireyim, olmaz. Sini Börek getiriyor tepsi tepsi börekleri, olmaz. Bir tek yerin menüsünü beğendim; Ağaoğlu My Club- Batı Ataşehir. Kısır, patates salatası, tatlı tuzlu kurabiyeler, kek, sınırsız kahve-çay ve meşrubat ve hatırlayamadığım diğerleri sınırsız. Çocuklara da hamburger vb ayrı menüler yapılabiliyor. İlgilenen olursa 22-29TL arasında değişiyormuş menü fiyatları kişi başı. Araştırmalarıma göre bu menüye fiyat süper. Öyle uyduruk menülere uçuk fiyatlar aldım ki… özel bir yer olsa hani havası yeter derim de… yok benim içime bir tek burası sindi, ama o da kır tadında olmayacak diye ‘son alternatif’ tadında. Şöyle bir ormana gitsem (yakın civarda) salsam çocukları… 100 kişi de olmayacak anladım, herkes tatillere gitmeye başlıyor; 50 kişi olursa iyi. En kötüsü tek bitanecik yeğenim Esma tam o gün seyahate gidiyor ve ben tarihi değiştiremiyorum (Ece hanım yine yurtdışına çıkacak; bu sefer Budapeşte). Paylaşırım resimleri. Ah keşke bir de kek dekor malzemesi satan yer bulabilsem ama araştırmaya bile vaktim yok.

Yukardaki kafa da ne?? Ece’nin doğumgünü pastası için hazırlayacağım Minnie figürünün kafası için ilk deneme olacaktı ve atacaktım, ama neyseki Minnie ye benzedi de içime sindi, paketleyip dolaba attım pastada kullanırım. Bedeni pek yakında…