Disney Prensesler Doğumgünü Kurabiyeleri

Disney Prensesler Fatmanur için…

Az sonra Prenseslerle oynamak, dans etmek için Moda Deniz Klübü’nde olacağız… 23 Nisan kutlamasına katılıyoruz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mız kutlu, mutlu, eğlenceli olsun.
Tüm çocuklar artık güzel günler görsün!



Dısney Prensesler Kurabiyeleri

Sonunda şeytanın bacağını kırdım sanırım… çoo..ook uzun zamandır yazmıyor oluşumun sebebi var aslında.
Bilgisayar değiştirdim yakın zaman önce, değişirken de eski bilgisayarımdaki tüm dataları harici bir diske aktardım. Aktarmaz olaydım. Herşeyi aktarmış ama herşeyi… tek bir klasör hariç. O da son 1 ayda yaptığım tüm kurabiyelerin fotoğrafları. 1-2 tanesini kurtarabildim sadece müşteriye gönderdiğim resimli maillerden vs. gerisi gitti… bir süre kurtarmayı denedim, sonra da o kadar sıkıldım ki yeni yaptıklarımı da koymak gelmedi içimden. Eh kısmet değişmiş, nasılsa yine yaparız, çok özel farklı binlerce model yoktu neticede.

Bu arada website ve blogumu yeniletiyorum, çok uzun zaman aldı bu işler de, ancak içerik hazır olduğu için kendi adıma sıkıntı yaşadığımı söyleyemeyeceğim. Beğendiniz mi yeni blogu, beni yönlendiren olursa sevinirim 🙂

Disney Prensesler kurabiyeleri Naz için, dün gerçekleşen doğumgününe hazırlandı. İyi ki doğdun Naz, çok öpüyorum. Bizi de davet ettiğiniz için çok sevindik; Ece bütün gece seni sayıkladı!

Siz de bu kurabiyelerden yapmak / yapabilmek için eğitim almak isterseniz buraya tıklayın.

Çizgi film karakterli doğumgünü kurabiyeleri hakkında detaylı bilgi ve fiyatlar burada

Pamuk Prenses Kurabiye

Aslında gingerbread kalıp ile yapmam gerekiyor bu kurabiyeleri…

yine de şöyle bir ön deneme yaptım…

Pamuk Prenses (benim cocca bunu Clementine sandı… Clementine kim? Caillou’nun siyahi tenli ve kıpkıvırcık saçlı arkadaşı). Sanırım benzetemedim Pamuk Prensese, ya da erkekler Prensesin kıyafetlerini bizim kadar bilmiyorlar.

Çocukluğumdan beri en sevdiğim hikayeler prensesli olan aşk hikayeleriydi… Nereye gitti o masallar bilmem, yakında beynimin tozlu raflarından çıkmak zorunda hepsi…Ece’ye masal anlatmaya çalışırken sıklıkla bocalıyorum…Sinderella’nın hikayesi Pamuk Prensesinkine karışıyor, kırmızı başlıklı kızın detaylarını bile hatırlamakta güçlük çekiyorum… karıştı iyiden iyiye…ama masalları biraz da değiştirerek anlatıyorum zaten…mesela bizim masallarda ölüm yok! Bizde kötü kalpli kraliçe de yok…çok yaramazlık yapan kardeşler var sadece 🙂

Simge 8 yaşında

Simge doğumgününü prenses temasında kutlayacağı için prenseslere yakışır kurabiyeler seçti Melek hanım. Photoshop’la hazırlanmış Prenses Simge fotoğrafı Disney prensesleriyle birlikte resimli kurabiyelerde yer aldı.
Ben de Ece nin ilk doğumgününü prensesler konseptli yapmak istemiştim, ama kısmet olmamış, doğumgününü kutlayamamıştık…Bu sene Mickey – Minnie.


Mutlu yaşlar Prenses Simge!

Doğumgünü kurabiyeleri fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…

Resimli-Logolu-Fotoğraflı Kurabiye fiyatları ve detayları ile ilgili almak için buraya…