Çinli yapmış!!

Kırmızım yoktu bugün…ne hamur, ne boya! Nasıl olmuşsa yılbaşı arifesinde kırmızısız kalmışım, eğitimlerde tüketmişiz. Bugün aranmaya çıktım, yeni siparişler için acil lazımdı. Önce bakeshop’a gittim ki mağaza tamtakır, bir satış yapmışlar sanırım topluca. Beysa’yı aradım, ne boya var ne hamur. Garip bir sıvı boya var ki hiç istemedim almak.
Kırk yılda bir izin almışım onda da Taktaka mı gidilir (Tahtakale nin bizim dildeki adı) derken buralarda pastacı kesin vardır, keşke bilseydik dedim yanımda olan anneme. Annem bilmez mi!! Hemen Bakeshop’u geçer geçmez bir mağazaya götürdü beni, tam karşı çaprazında. Duygu Ticaret; sitesi burada. Şeker hamuru ne kadar dedim, 10TL… 12 paket kaptığım gibi çıktım yedekli. Bir dolu aletler vardı. Başlık ondan…hepsini ama hepsini sordum, genelde eğitim almaya gelenler soruyor
duyun da inanmayın
PME nin baskılı 4 boy çiçek, yaprak vb kalıpları 10TL.
Hem de 4ü birden.
Wilton’un mor spiral merdanesi 10TL.
Wilton’un desenli bant kesicileri vs hepsi çok ucuz.
Sonra dikkatlice baktım ki marka yok üstlerinde…ama kutusu bile tıpatıp aynı. AYNI! Çinli yapmış, hem de aynısını yapmış!! Öyle özel silikon kalıplar vb yok, ama benim yeni adresim kesinlikle ve de kesinlikle Duygu Ticaret. Sadece fiyat değil, yaklaşımlarıyla da çok memnun ayrıldım bugün. Sonunda kendime göre alışveriş yapabileceğim bir yer buldum; Taktak’a da inmeme gerek kalmadı! Gerçi hiç gitmiyordum da birilerini gönderiyordum ya olsun…göndermeme de gerek kalmadı 🙂
Bir gidin bakın, şiddetle tavsiye ediyorum! Tonlarca kartlarını aldım, bana eğitime gelenlere vereceğim. 🙂 10TL…çok alana ideal!

Satılık çikolata kalıpları

Dubai den almıştım bu çikolata kalıplarını, mutlaka yapacaktım renkli şekerler alıp…ama bir türlü elim gitmedi. Çikolata yapıp da bunları almak isteyen var mı? Prensesli olan 5TL, bebek malzemeleri olan 4TL; çünkü kağıdını yırtmışım nedense…İkisini de hiç kullanmadım/kullanamadım. O yüzden ürünü ve çikolata yapmayı bilen alsın lütfen (Wilton un ürünleri…orijinal çünkü Wilton mağazasından aldım).