Turgay Kıran ve Galatasaray Kurabiyeler

Kurabiyeler Turgay Kıran için fotoğraflı ve Galatasaray logolu hazırlandı… çok önceden hazırlanmış olsalar da yeni yayına girebildiler. Bu ara yorgunum yazamıyorum.

Geçen hafta Amerika’dan döndük; tam uçağımız kalkmak üzereyken (Los Angeles’a kaçış) 2 saat kala Sandy kasırgası dolayısıyla iptal olunca biz de afetin göbeğine düştük. Otelde yer bulabildik 1 odacık diye sevinirken her gece oda yokluğu sebebiyle sokakta kalma korkusuyla yaşadık. Elektrik yok, yemek yok, otelde personel yok (Marriott); çok sıkıntılı 2 gün. New Jersey’deydik üstelik. Evini su basan otelde alıyordu soluğu. Ece 2 gün boyunca cips yedi, iyi ki de öyle yapmış. Kalmış pizzaları yiyen arkadaşımı hastaneye kaldırdık bir de, çok ağırlaştı, öyle çok sıkıntı çekti ki… Tam kasırga bitti, bilet bulduk kaçıyoruz derken, 45 dakikalık yolu 4 saatte alabildik kiraladığımız arabayla. New York’a geçiş tüneller kapalı, toplu taşıma araçları çalışmıyor, her yer karanlık…hele gece araba kullanması… in cin top oynayan kabus filmi mekanlarından zifiri karanlıkta geçişimiz. Benzin yok! Benzin istasyonlarının önü mahşer yeri gibi, mahşer. Böyle kalabalık olamaz. Trafiğin başlıca sebebi de buydu aslında, benzin kıtlığı dolayısıyla yolları tıkayıp bekleyen binlerce araç. Biz şanslıydık, full depo almıştık arabayı, minivan, az da benzin yakıyordu… idare ettik neyseki. Benzinsiz kalsaydık düşünmek bile istemiyorum.

Bu hengamede Los Angeles’a kaçıs 2. uçağı da kaçırmış olacaktık ki yolda uçağın iptal olduğunu öğrendik. Arkadaşım fenalaşınca da 911, kendimizi zor attık hastaneye. Bir kaç gün sonra uçağa binip havalanıncaya kadar iptal olacak mı stresi! Evin kapısına geldiğimde hissettiğim mutluluk!

Yine de güzeldi; Cadılar Bayramı’nda çocuklarla şeker toplamaya çıktık biz de; planlananın dışında gelişti herşey, ama büyük tecrübe oldu…bir şekilde tadını çıkardık. Ece zaten anlamadı, otelde edindiği arkadaşlar sayesinde (sıfır iletişime rağmen lisan bilmeden, anlaşıyor bir şekilde çocuklar). Tek üzüntüsü prenseslerle yemek yiyememek oldu ama artık başka bahara. Belki önümüzdeki ilk bahara 🙂

Instagram kullanan var mı? Ben elifscookies olarak kayıtlıyım ve sıklıkla da kullanıyorum. Sizde de varsa arkadaş olalım 🙂 Bana yazın.


Ediz’in Fenerbahçe kurabiyeleri

Fenerbahçe kurabiyeleri aslında bebek kurabiyesi, Ediz’in doğumunda dağıtıldı…

Gün, Türkiye için sporda güzel bir gün. Filenin Sultanları, çeyrek finalde Rusya’yı yendi…

Siz de bu kurabiyelerden yapmak / yapabilmek için eğitim almak isterseniz buraya tıklayın.

Fenerbahçe kurabiyeleri ile ilgili detaylı bilgi ve fiyatlar burada…

Fenerbahçe kurabiyeleri

Fenerium’da çalışan Bora’ya gittiler…doğumgünü hediyesi.

3D Sanctum seyrettik bugün cojayla, çok ağladım! Güzel film ama 3D biraz kalitesiz film hissi veriyor bana. Sevdim mi bilemedim!